Obavijesti

News

Komentari 34

Djevojka (18) ukrala djetetu novac, tukla i opljačkala ženu

Vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo je djevojci istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv djevojke (18) krađe, razbojništva te nanošenja teške tjelesne ozljede.
Djevojku terete da je 5. veljače 2019. pozvonila na vrata stana u Varaždinu, a nakon što je vrata otvorilo 10-godišnje dijete koje je bilo samo u stanu, predstavila se kao prijateljica njegove majke. Tražila je da joj dade novac zbog teške materijalne situacije, pa je dijete uzelo majčin novčanik i dalo joj 200 kuna. Kada je djevojka vidjela da u novčaniku ima još novca, istrgnula novčanik i uzela još 200 eura. 
Terete ju i da je 6. ožujka 2019. u Varaždinu, zajedno s jednom ženom ušla u hodnik obiteljske kuće gdje su naišle na ženu (75) koja otežano hoda uz korištenje štapa, snažno ju odgurnule i bacile na pod. Čvrsto su ju uhvatile za ruke i poprskale ju sprejem i tubom spreja istukle ju po glavi i nanijele joj teške ozljede. Nakon toga su joj s ruke uzele zlatni vjenčani prsten i s vrata joj strgnule zlatni lančić s medaljonom te pretražile kuću. Pronašle su i uzele još jedan prsten, novčanik s bankovnom karticom i 920 kuna. Djevojku terete da je zaprijetila nesretnoj ženi da će zapaliti kuću ako pozove policiju.
Vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo 18-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.