Obavijesti

News

Komentari 40

Djevojka (23) dobije trudove svaki put kada ima mjesečnicu

Djevojka (23) dobije trudove svaki put kada ima mjesečnicu
3

V. Britanija: Sophie Loader ima dvije maternice. Dok je jedna strana zdrava, druga se puni krvlju i djevojka ima jake kontrakcije. "Lažne trudove" je imala i u trudnoći

VIDEO

Sophie Loader (23) rođena je s dvije maternice. I nakon što je ostala trudna, svaki put kada bi dobila mjesečnicu, počeli su joj trudovi. Trudovi su znali trajati i po 72 sata, piše Mirror. 

- Svaki sam mjesec imala bolne kontrakcije koje su oponašale trudove jer se moja druga maternica punila krvlju - kaže Sophie. Ona je rođena s poremećajem koji se naziva uterus bicornis, odnosno ima dvije maternice i jednu vaginu. Kaže da joj je, kada bi dobila trudove pomoglo pravilno disanje. 

- Imala sam trudove više od 100 puta no samo jednom su bili pravi. Bilo su to strašni bolovi - kaže Sophie iz Essexa koja živi s dečkom Johnom Keaghanom i imaju sina Chasea (2). 

Strašni bolovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sina sam rodila carskim rezom tako da ne znam kakvu bol žene prolaze dok rađaju i ne mogu je usporediti sa svojim trudovima, ali  svoje trudove ne želim nikome - kaže Sophie. Kaže kako je mjesečnicu dobila s 13 godina te da je već tada imala strašne bolove

- Osjećala sam se kao da me netko reže. Bolovi su bili toliko jaki da je mama morala pozvati hitnu. Nakon nekoliko pretraga, liječnici su utvrdili da imam dvije maternice - priča Sophie. Dok joj je lijeva maternica zdrava, desna se strana svaki mjesec puni krvlju toliko da njezino tijelo misli da će roditi. U bolnici je završila 30 puta jer su bolovi bili nepodnošljivi. 

'Imati trudove svaki mjesec već osam godina je iscrpljujuće'

- Na kraju jedino što su liječnici mogli je da me nauče kako da dišem. Išla sam na vježbe disanja kako bi naučila kako dišu žene koje imaju trudove - kaže Sophie. Nakon poroda liječnici su joj stavili kontracepcijski implantat pa sada "lažne trudove" ima svaka tri mjeseca. 

- Imati trudove svaki mjesec osam godina, je iscrpljujuće. Ali uvijek sam htjela biti mama, bilo je trenutaka kad sam htjela odustati, ali sada sam jako sretna što imam sina. Ipak mislim da neću tako skoro opet biti trudna - kaže Sophie. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji