Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojka dobila metak među oči, naočale joj spasile život?

None Foto: YouTube

U trenutku pucnjave se u kući nalazilo više osoba, među njima i djeca, no samo je djevojka pogođena i to u most naočala. Policija vjeruje da iza napada stoji banda...

Alonza Bryant, šesnaestogodišnja djevojka iz Seattlea, pretrpjela je tek manje ozljede iako je u nedjelju pogođena metkom točno između očiju. Žrtva pucanjave, kao i njezina majka, vjeruje da su joj život spasile naočale jer se metak odbio od mosta koji spaja stakla.

Policija je tek počela istraživati slučaj te je bila vrlo štura u priopćenju, no prema prvim indicijama se čini da su hice ispalili članovi bande.

U trenutku napada se u kući nalazilo više osoba, među njima i djeca, međutim samo je Alonza pogođena. 

'Da nisam imala naočale, ne bih bila živa'

- Zaspala sam s naočalama. Da nije bilo tako, više ne bih bila živa. Ne znam zašto su ovo učinili, zašto su pucali na našu kuću - izjavila je djevojka, dok je njezina majka Lavette Bryant ispred kamera ponovila tvrdnju da su njezinoj kćeri naočale spasile život.

Glasnogovornik policije u Seattleu Mark Jamieson se složio da je mlada dama imala puno sreće, te je mišljenja da banda nije namjeravala ubiti nju, već nekog od članova obitelji.

Majka je na to odgovorila da nitko od ukućana nije povezan s kriminalom, te pretpostavila da je banda tražila nekoga tko je posjećivao kuću ili živio u njoj ranije.

Komentari (36)
  • Da su bile Google naocale imala bi i snimak.

    23. 12. 2013,   11:02
  • A tek da je kupila čudesne naočale s ovog portala za samo 79,90 kn,ne bi imala ni tu ogrebotinu.Te bi naočale same vratile metak napadaču,inače vam vraćaju novac :-).Ponuda traje do isteka zaliha.

    23. 12. 2013,   11:41
  • koja reklama za naočale ili loša reklama za metak hmmm

    23. 12. 2013,   11:23