Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojka ga polijevala kipućom vodom, tukla i rezala nožem...

None Foto: Profimedia

Velika Britanija: Alex Skeel (22) je u vezi s Jordan Worth (22) bio šest godina. Psihički i fizički ga je maltretirala. On je šutio jer se previše bojao posljedica. Djevojka je sada osuđena

Britanac Alex Skeel (22) je upoznao svoju djevojku Jordan Worth (22) kada su oboje imali 16 godina. Išli su zajedno u glumačku školu u Bedfordu. Sada je Jordan osuđena na sedam i pol godina zatvora jer je Alexa godinama mučila.

Alex je za Daily Mail ispričao što mu se događalo u vezi koji je trajala šest godina. 

- Prve tri godine sam trpio psihički teror. Kontrolirala mi je Facebook profil, prisilila me da joj dam svoju lozinku. Izolirala me od društva - kaže Alex o Jordan koja je krenula na izobrazbu za učiteljicu. 

Kasnije je nasilje postalo i fizičko. 

- Ako ju nisam slušao, ozlijedila bi me nožem, polila kipućom vodom ili me potjerala iz spavaće sobe pa sam morao spavati u dnevnom boravku na podu. Moje rane su se upalile. Srećom, liječnici su mi mogli pomoći. Tukla me i po glavi zbog čega sam zadobio ozljedu mozga - kaže Alex. Susjed para je na sudu svjedočio kako je više puta čuo vikanje u kući. 

- Prestani, to me boli - vikao je Alex. U lipnju 2017. jednom je susjedu prekipjelo, a vidio je i Alexa kako izlazi iz kuće s opeklinama na rukama i masnicom ispod oka. Kada je Alex toga dana došao doma, susjed je opet čuo zapomaganje i tada je nazvao policiju.

- To nije bilo lako prekinuti. Kontrolirala me. Kada sam jednom završio u bolnici jer me ozlijedila, cijelo je vrijeme bila uz mene. Bio sam sam s liječnikom samo prije operacije pa me pitao da li mi je pametno se vraćati u tu kuću - rekao je Alex.

Liječnik je tada sve prijavio policiji no policija nije mogla ništa napraviti bez Alexove izjave. 

- Tada sam se previše bojao posljedica - rekao je Alex i objasnio sudu zašto je šutio.

Komentari (26)
  • Kakvih ludjaka sve ima, najbolje ni ne izlaziti iz kuce...nikad se ne zna..

    18. 4. 2018,   23:26
  • Je, ide nasilje u oba smjera vidimo

    18. 4. 2018,   23:16
  • I opet se alfa mužjaci s portala ismijavaju žrtvi. Ono svaka čast.

    19. 4. 2018,   01:05