Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojka rodila kod kuće, njena majka plahtama ugušila dijete

Tragedija je otkrivena kada je, navodno zbog lošeg postporođajnog stanja, djevojka odvedena lokalnom liječniku kojem su majka i kći rekle da je beba rođena mrtva. Liječnik je posumnjao u ovu priču...

Stravičan slučaj čedomorstvoa dogodio se u petak navečer kod Bužima u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Nakon što se djevojka (19) porodila u obiteljskoj kući u naselju Elkasova Rijeka, njezina majka E.H. (41) umotala je tek rođeno dijete u plahte te ga ugušila, javlja Radio Sarajevo.

fakt.pl TIJELA BACILA U ŠUPU Stravično čedomorstvo: Majka je ubila petero novorođenčadi

Tragedija je otkrivena kada je, navodno zbog lošeg postporođajnog stanja, 19-godišnjakinja odvedena lokalnom liječniku kojem su majka i kći rekle da je beba rođena mrtva. Sumnjajući u ovu priču, liječnik je pozvao krim policiju koja je, pod nadzorom kantonalnog tužitelja, utvrdila okolnosti ovog strašnog događaja.

24sata NEPRAVOMOĆNO Priznala čedomorstvo, osudili su je na godinu i osam mjeseci

Policija je odmah uhitila 41-godišnjakinju pod sumnjom da je počinila ubojstvo, a 19-godišnju rodilju tereti se za suučesništvo. Obje su priznale kazneno djelo te bi sutra trebala biti donesena odluka o pritvoru.

Komentari (58)
  • Mogu cak razumit kad neko nekoga ubije u afektu al ubit nekoga ko ti nije nista napravija i jos mala beba nemocna....to stvarno moras bit monstrum...uzas

    18. 8. 2019,   14:33
  • Majka?Uf!

    18. 8. 2019,   15:03
  • Jadni idijoti

    18. 8. 2019,   15:56