Obavijesti

News

Komentari 5

Djevojke ga uhvatile: Poslao im je identičnu ljubavnu poruku...

Djevojke ga uhvatile: Poslao im je identičnu ljubavnu poruku...
2

Prevarena žena, Catherine Garrod, sada od vlade traži da se 'vođenje dvostrukog života' okarakterizira kao oblik obiteljskog zločina. Tvrdi da je bila izmanipulirana kroz cijeli period odnosa koji je trajao tri i pol godine

VIDEO

Žena koja tvrdi da je tri i pol godine bila u 'lažnoj vezi' s predatorom, shvatila je njegovu prevaru nakon što ju je kontaktirala druga žena s kojom je muškarac istodobno bio u ljubavnoj vezi. Sada želi da se u zakon o obiteljskom nasilju uvede i 'vođenje dvostrukog života' kao kazneno djelo. 

Catherine Garrod upoznala je prevaranta preko aplikacije za upoznavanje Plenty of Fish gdje su odmah kliknuli, a on je glumio osjećajnog muškarca koji se samo želi 'skrasiti poput njegove majke i oca'. 

- Bio je izuzetno šarmantan i pažljiv, inzistirao je da naša veza napreduje brzo, a kada sam 'pala' na njega i zaljubila se, on se povukao te naša veza nikad nije mogla napredovati - rekla je Garrod. 

Pokušala je prekinuti odnos s njim, no on ju je svaki puta izmanipulirao pa bi mu se vratila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon tri i pol godine, kontaktirala ju je žena koja je pronašla njezine poruke na njegovom mobitelu. Brzo su obje shvatila da niti jedna nije ljubavnica već da je muškarac vodio dvostruki život, a njegovi prijatelji i obitelj bili su svjesni svega i podržavali ga u tome. 

Obje su dobile istu ljubavnu poruku od njega i otkrile da je s jednom bio na odmoru, dok je drugoj rekao da je na poslovnom putu. 

- Obje smo se znale šaliti kako ima sve preferencije serijskog ubojice, što nas je potaknulo da obje jedna drugoj slučajno otkrijemo kako nam je u posljednje vrijeme često znao govoriti da nas želi ubiti i koliko bi to bilo lako. Prvo bi nas pritisnuo svojom težinom i stavio nam stavio ruku na usta da ne bismo mogle disati, opisivao je na koji način nas želi ubiti - rekla je Catherine u ime i druge nesretne žene. 

Otišle su na policiju no oni su nam rekli kako ga ne mogu uhititi za prisilno kontroliranje jer nam nije govorio što moramo nositi, s kim provoditi vrijeme ili gdje trošiti novac. Umjesto toga, uhitili su ga za napad, jer je Catherine imala točne datume kada joj je prijetio da će ju ubiti. 

Slučaj je u veljači dospio na Prekršajni sud, ali je muškarac na kraju oslobođen svih optužbi. 

Garrod je cijeli slučaj podijelila s javnosti te pozvala vladu da definira 'vođenje dvostrukog života' kao oblik zlostavljanja u obitelji te pokrenula peticiju na change.org.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor