Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojku (18) napali kiselinom u busu: 'Pomozite mi, gorim!'

None Foto:

Strava u Londonu: Djevojka je izašla iz autobusa vrišteći, vidjelo se da ima užasne bolove. Zgrabila je bocu vode iz hladnjaka i polijevala se po licu i ustima, ispričao je jedan očevidac

Nadzorna kamera u Londonu snimila je užasavajući prizor 18-godišnjakinje kako pokušava isprati usta i počinje se grčiti na podu, nekoliko minuta nakon što je u autobusu napadnuta kiselinom.

- Pomozite mi, gorim! Netko mi je dao kiselinu! Stavio mi ju je u usta! U ustima mi je! - vikala je. 

Napad kiselinom odvio se u utorak, nakon krvavog vikenda na ulicama u Londonu tijekom kojeg je u nekoliko odvojenih incidenata, od napada nože, kiselinom i pucnjavom. 

- Djevojka je izašla iz autobusa vrišteći, vidjelo se da ima užasne bolove. Zgrabila je bocu vode iz hladnjaka i polijevala se po licu i ustima - ispričao je svjedok, prodavač na kiosku Mohammed Raffiq za DailyMail.  

- Dao sam joj pet boca vode, zatim je otišla u drugu trgovinu da se ispere - dodao je.

Mlada je žena odvedena u obližnji frizerski salon.

- Jadna djevojka ušla je u moj salon. Trpjela je strahovite bolove, vikala je: Gorim, gorim! -  kazala je frizerka Sabrina Belachew za Daily Mail. 

- Tražila je škare da odreže kosu. Rekla je da joj je netko stavio nešto u usta i na kosu. Bilo miju je strašno žao i zabrinuta sam i za vlastitu djecu. Svi koristimo autobus - zaključila je. 

Još jedan napad nakon krvavog vikenda

Prolaznici su pozvali policiju i vatrogasce koji su isprali tinejdžerku prije nego što je odvezena u bolnicu. Život joj nije ugrožen, a liječnici kažu da žrtva ne bi trebala imati trajne posljedice napada. 

Screenshot U BEAUTY VIDEU Poruka žrtve okrutnog napada: "Zaustavite prodaju kiseline!"

Policija vjeruje da je žrtva ciljano napadnuta, a objavili su i da je napadač ženskog spola. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (10)
  • Nekad mi dođe da stvarno zahvalim Bogu što me je stvorio u Hrvatskoj ... stvarno ne bih mogao živjeti u tim urbanim gradovima.

    11. 5. 2018,   11:26
  • Ako je bilo omotana,nece ju lako naci..

    11. 5. 2018,   11:04
  • "napadaca zenskog spola" zatvorit zajedno sa budalama koje snimaju

    11. 5. 2018,   11:37