Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dođi na zagrebački polumaraton powered by Heineken 0.0

None Foto: HEINEKEN Hrvatska

Svakodnevno kretanje i pravilna prehrana doprinijet će osjećaju zadovoljstva, ali i lakšim podnošenjem svakodnevnog stresa i obaveza

Neki od najvećih problema današnjeg načina života su previše sjedenja i nebriga o pravilnoj prehrani što u kombinaciji sa stresom može uzrokovati razna oboljenja. Svakodnevno kretanje i pravilna prehrana doprinijet će osjećaju zadovoljstva, ali i lakšim podnošenjem svakodnevnog stresa i obaveza.

Trčanje je jedan od sportova kojima se oblikuje tijelo, ali i mijenja način razmišljanja. Svaki trkač rado otkriva kako je trčanje zapravo stil i način života, koji na stazi, kao i u životu, tjera na onaj dodatan korak i prelazak vlastitih granica. Želite li učiniti nešto za svoje tijelo i um, upoznati nove i zanimljive ljude te osjetiti navalu adrenalina pri prolasku kroz ciljnu ravninu, pravo je vrijeme da se, bez obzira na trkački staž, pokrenete! Uspješno istrčana utrka zadovoljstvo je s kojim se malo što može mjeriti. 

Zato vas pozivamo da nam se pridružite u nedjelju, 18. ožujka na zagrebačkom proljetnom polumaratonu ZAGREB21 powered by Heineken 0.0, koji već treću godinu zaredom okuplja veliki broj Zagrepčana i ljubitelja trčanja. Cilj će biti ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice točnije pokraj zagrebačkih fontana. Osim polumaratona tu je i utrka na 5 km i utrka štafeta. Ove godine očekuje se čak 2.000 trkača iz Hrvatske i svijeta. Kao službeno pivo događaja, Heineken 0.0 pobrinut će se za rehidraciju nakon utrke. S 0.0% alkohola i samo 21 kalorijom na 100 ml, idealno je piće za nadoknadu tekućine i energije za sve trkače i trkačice koji vole popiti pivo nakon utrke.

Pridruži se i ti. Trčimo zajedno! 

Tema: Promo sadržaj