Obavijesti

Promo sadržaj

Dođite na Zagreb Auto Show od 10. do 15. travnja

Dođite na Zagreb Auto Show od 10. do 15. travnja
6

ZAGREB AUTO SHOW, međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije ponovo otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine

Zagreb Auto Show događaj je od posebnog gospodarskog i društvenog značaja za našu zemlju i ovaj dio Europe i kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju premijernih prikazivanja vozila.

Uspješna poslovna suradnja s INA -om d.d. kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Showa ostvarena je i za ovogodišnje izdanje Salona.

Ukupno 463 izlagača ispunit će 14 paviljona i otvoreni prostor na 70.000 m² na kojem posjetitelje očekuju adrenalinski spektakli: 133 premijernih predstavljanja osobnih, gospodarskih i kamp vozila, motocikala i quadova. Svoje izlaganje potvrdili su i  tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija. 

Show program uključuje tri poligona; Enduro motociklističko natjecanje, poligon Brzi i žestoki sa Drift i Auto slalom taxi vožnjama te auto natjecanjima, kaskaderski moto show by Dejan Špoljar  i  by  Matija Podhraški, vožnje buggy modela na automodelarskom poligonu. Zatim koncert grupe Opća opasnost, Izbor Zvijezde Salona, defile Harley Davidsona, karting natjecanja. Tu je i tradicionalni defile i izložba oldtimer vozila, izložba maketa vlakova i autića, izlaganje prototipa trkaćeg bolida i još mnogo toga. 

Novost za posjetitelje željnih aktualnih informacija je otvorena pozornica paviljona 5 gdje će se u formi talk showa i panel diskusija raspravljati i prezentirati  novosti iz  auto-moto svijeta uključujući svakako i  sigurnost svih sudionika u prometu. Neke od tema su Jesu li dizelaši 'mrtvi'?- Benzin, hibrid ili struja kao alternativa;  Čovjek kao faktor sigurnosti cestovnog prometa, Mobilnost za sve, Starost voznog parka u Hrvatskoj - koje su posljedice i kako okrenuti trend?; Motociklisti kao ugrožena skupina u prometu i kako povećati sigurnost.

Radno vrijeme Salona je do 21.00 sat, a u petak i subotu do 22.00 sata.  Glavna nagrada za posjetitelje sa kupljenom ulaznicom je Toyota Yaris Hibrid.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od 03. do 09. travnja 2018. od 10.00 do 15.00 sati na blagajnama Zagrebačkog velesajma.

Dobrodošli na  ZAGREB AUTO SHOWtime!

Više informacije potražite na www.zv.hr i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pokretanje videa...

00:14

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang