Obavijesti

News

Komentari 9

Do tridesete rodila tri sina, dva puta ostala udovica i opet ljubi

Do tridesete rodila tri sina, dva puta ostala udovica i opet ljubi

Moje krhko srce se nekako opet otvorilo za ljubav. Dvostruka sam udovica. Srce mi se slomilo već dva puta na milijun komadića, ipak spremna sam voljeti opet, objasnila je Jess pratiteljima...

VIDEO

Jessica Haslem-Bantoft (30) iz engleskog grada Prestona je imala težak život. Već su joj dva supruga preminula. Sad je pronašla novog partnera koji živi s njom i njenim sinovima Tobyjem (8), Georgeom (6) i Barnabyjem (4).

- Oni koje me prate na Instagramu zasigurno su primijetili fotografije jednog zgodnog dečka. Znam, niste to očekivali. Nisam ni ja. Čini se da te život uvijek nanovo iznenadi - rekla je Jessica za Daily Mail.

Haslem priznaje da nije tražila novu ljubav, ali da joj se ona dogodila.

- Znate ono kad vas netko toliko nasmijava da počnete hiperventilirati? Znate ono kad netko zanemari svu vašu dramu i bol iz prošlosti i vidi jednostavno vas? E, to je on... Moje krhko srce se nekako opet otvorilo za ljubav. Dvostruka sam udovica. Srce mi se slomilo već dva puta na milijun komadića, ipak spremna sam voljeti opet - objasnila je Jess pratiteljima.

- Ne mogu to ni izreći bez da osjetim anksioznost. I bojim se ponovno zaljubiti. Ali, isplati se... - rekla je Jess.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@blanketdrums 8/10. #eightoutoften #score

Objavu dijeli Jess Haslem-Bantoft (@hasimodo)

- Želim vam službeno predstaviti novog dečka, Stevena (37). Bubnjar je. I zgodan. Ima lijepu bradu. Bolje mu je da ne umre. Treća sreća? - napisala je Jess.

Jessicin prvi muž, Jason je imao samo 24 godine kad je umro u teškoj nesreći na poslu u kolovozu 2014., a ona je tad bila trudna 12 tjedana s njihovim trećim djetetom.

- Znala sam da nešto nije u redu kad nije došao s posla na vrijeme da kaže dječacima laku noć. Stavila sam Tobyja u krevet i dojila Georgea kad su mi dva policajca pokucala na vrata. Rekli su mi da je moj muž doživio strujni udar na poslu - priča Jessica.

- Idućeg dana posjela sam dječake i rekla im da je tata otišao biti zvijezda na nebu - rekla je Jessica. 

Dvije godine nakon strašne tragedije, Jess je upoznala vrtlara Toma.

- Bio je sjajan s mojom djecom premda nije imao svoje. Spojila nas je tragična priča. Na prvom spoju ispričao mi je kako je imao rak. Smijali smo se jer je naša situacija bila toliko mračna da nismo znali što drugo - priča Jessica.

- Sa svojih 31 godinu bio je zdraviji no ikad, čak su mi i liječnici davali samo 5% šanse da se zločudna bolest vrati. Ipak, u siječnju 2017. stigle su loše vijesti od liječnika. Unatoč kemoterapiji, operaciji i transplataciji... Tom se osjećao loše. Tada smo saznali da mu tijelo nije dobro prihvatilo transplataciju. Odlučili smo se oženiti, a on je umro samo 30 sati nakon što smo jedno drugom rekli 'da'... - kaže Jessica.

Nakon njegove smrti, Jessica se učlanila u lokalnu grupu WAY, za pomoć ljudima koji su nedavno prošli smrt voljenih osoba. Kaže da je preživjela samo zahvaljujući prijateljima iz grupe i djeci.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca