Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobar s gradonačelnikom? Novi direktor TZ Zadra je kineziolog

Izabran je, priopćili su iz Turističke zajednice, tajnim glasovanjem i ''pokupio'' je većinu glasova. Bivši direktor TZ-a bio je Ante Rados, koji je u kolovozu podnio ostavku

Novi direktor Turističke zajednice Grada Zadra je kineziolog Mario Paleka (44). Tako je u utorak odlučeno na osmoj sjednici Turističkog vijeća TZ. 

Izabran je, priopćili su, tajnim glasovanjem i ''pokupio'' je većinu glasova. 

Čovjek koji će obnašati najvažniju funkciju za zadarski turizam je po struci diplomirani kineziolog. Prilikom predstavljanja programa rada Paleka je iznio nove ideje koji bi mogle pridonijeti kvalitetnijem radu turističke zajednice i unapređenju razvoja turizma.

Podsjetimo, bivši direktor turističke zajednice bio je Ante Rados, koji je u kolovozu podnio ostavku iz, kako je rekao, osobnih razloga. Funkciju je obnašao od 2016. godine. 

Novoizabrani direktor turističke zajednice navodno je prijatelj gradonačelnika.

Komentari (9)
  • Ko i u svemu kod nas je bitna stranacka knjizica a ne sposobnost i struka!!!jos malo i proc ce nas sjeverna koreja

    11. 9. 2018,   17:20
  • Ne vidim u čemu je problem, u Hrvatskoj pa i u Zadru je sve više kineskih turista, normalno da će zaposliti keneziologa. Mrze čovjeka samo zato jer je dobar s gradonačelnikom, a to što je stručnjak za kineze pada u drugi plan iako je zbog toga najbolji za tu poziciju

    11. 9. 2018,   20:55
  • "Familija" ...

    11. 9. 2018,   17:23