Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobila 30 dana pritvora: Pijana je nožem pokušala ubiti majku

Majka se branila te joj oduzela nož i bacila ga na pod. Zatim je kćer uzela drugi nož, sumnja se, i njime ubola majku u potiljak. Majka se uspjela otrgnuti i pobjeći

Žena (46) koja je u utorak oko 15.20 sati s 1,51 promila alkohola u krvi pokušala ubiti majku ostat će 30 dana u istražnom zatvoru kako ne bi pokušala ponoviti zločin ili utjecati na svjedoke, objavili su u četvrtak iz zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva. 

Prema rješenju DORH-a, navodi se kako je žena u majčinu stanu u Zagrebu, zatražila majku da joj kupi još alkohola nakon što je već popila veću količinu alkohola - što je ona odbila. Revoltirana majčinim odbijanjem, kći je uzela nož s kuhinjskog ormarića i njime nasrnula na majku. 

Majka se branila te joj je oduzela nož i bacila ga na pod. Zatim je, sumnja se, uzela drugi nož i ubola majku u potiljak

Majka se uspjela otrgnuti od kćeri i pobjegla je u haustor zgrade. Daljnje nasrtanje spriječila je policija koju su pozvali građani. 

Ozlijeđenoj 81-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Komentari (3)
  • Ah taj alkohol...razara cijelu obitelj...

    4. 4. 2019,   21:08
  • A zasto je mana luda sto joj je kcerka alkoholicarka ti si jos l..i

    4. 4. 2019,   21:22
  • Pijan i lud dva brata.

    4. 4. 2019,   21:05