Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dobila sam čak 17 kazni za parking samo u jednom danu'

None Foto:

SNIMAJU IH KAMERAMA Prodavači na zagrebačkoj tržnici Vrapče mjesecima plaćaju kazne za dostavna vozila. Više od 50 godina istovarivali su robu na tom mjestu

Prije dva i pol mjeseca postavili su kameru koja snima svaki nepropisno parkiran auto oko tržnice Vrapče u Zagrebu.  Od tada nam zagorčavaju život. Rekla nam je to prodavačica Katarina Blažeković kojoj je u jednom danu uručeno 17 kazni zbog nepropisnog parkiranja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To vam nije ništa, ima jedna umirovljenik koji isto prodaje na placu, on vam je dobio 30 kazni. Došao je tu i plakao od muke jer ne zna kako će to platiti - dodaje. Katrina kaže kako ljudi koji prodaju na placu nemaju gdje parkirati i istovariti robu koja dolazi i po nekoliko puta na dan pa dostavna vozila moraju parkirati na mjestu gdje to nije dozvoljeno. 

- Više od 50 godina istovarali smo robu na mjestu na kojem se sada uručuju kazne. Za 17 kazni platila sam gotovo 3000 kn, a očekuje da će ih stići još - kaže. 

I ostali prodavači s kojima smo razgovarali žele se da imaju problema s parkingom. 

Iz zagrebačkog Holdinga su nam poručili kako ovo pitanje nije njihova nadležnost, a iz gradskih tržnica i parkinga do zaključenja ovog broja našeg lista nismo dobili odgovor.

Tema: Hrvatska

Komentari (116)
  • Valjalo bi naci rjesenje za te ljude a tek onda kaznjavati...

    22. 2. 2019,   17:05
  • Da li je to mjesto za istovar/utovar na cesti kod semafora?

    22. 2. 2019,   16:51
  • bitno da se naplaćuju kazne. kod nas to jedino znaju, a za probleme nitko nije nadležan.

    22. 2. 2019,   16:52