Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobro se zabavljao? George Bush plesao na komemoraciji

None Foto: Screenshot/YouTube/News365 3

Prema snimci bivši američki predsjednik se u jednom trenutku malo zanio i počeo se zabavljati, a izgleda da je htio "povući" i ostale koji su se s njim držali za ruke

Bivši američki predsjednik George Bush (70) šokirao je javnost nakon što je objavljen video kako pleše na komemoraciji za poginule policajce u Dallasu.

Prema snimci Bush se u jednom trenutku malo zanio i počeo se zabavljati, a izgleda da je htio "povući" i ostale koji su se s njim držali za ruke. Osim toga jedini je bio na komemoraciji koji je nosio plavo umjesto crno odijelo. 

U Dallasu je snajperist, vojni veteran Micah Johnson (25)ubio petero i ranio sedmero policajaca i dvoje civila. Micah je policajce napao tijekom prosvjeda protiv policijske brutalnosti. Na kraju ga je ubio robot. 

Komentari (49)
  • Bio klaun ostao klaun.

    13. 7. 2016,   15:04
  • vjerojatno našmrkan ili pod gasom

    13. 7. 2016,   15:21
  • Koliko je zivota izgubljeno zbog ovog gada.Unistija je Ameriku i svit on i otac mu sa svojom retardiranom politikom za osobni interes.nama u Americi uopce nije tribalo ici u nikakve ratove vec ulozit u skolstvo i zdrastvo ali normalo mi imamo utjecaja ovde kao i Hrvati u hrvatskoj.Lako je njemu plesat,nije njegova cerkica glavu izgubila.Gadovi zive do 100'te.

    13. 7. 2016,   15:33