Obavijesti

News

Komentari 27

Doček Vatrenih bez greške: Policija privela samo dvoje ljudi

Doček Vatrenih bez greške: Policija privela samo dvoje ljudi
1

Zagrebačka policija izrazito je zadovoljna sigurnosnim aspektom cjelodnevnog dočeka Vatrenih, a trenutačni podaci su 30 manjih intervencija i dvoje privedenih zbog narušavanja javnog reda i mira

VIDEO

Procjena je policije da je u užem centru Zagreba, odnosno na trgu Bana Jelačića te ulicama koje mu gravitiraju, na dočeku viceprvaka svijeta u nogometu bilo oko 300 tisuća ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:59

- Policija je izrazito zadovoljna kako je proteklo osiguranje dočeka nogometaša, s obzirom na broj ljudi - rekao je nešto poslije 22 sata Hini voditelj smjene OKC-a PUZ-a Ivica Herceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Zagrebačka policija imala je 30 dojava i intervencija koje su se odnosile na pružanje pomoći građanima, uglavnom zbog dehidracije, odnosno pomaganje da ih se iz mase dovede do do vozila Hitne pomoći, a dvije su osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira, dodao je.

Bandić svima zahvalio na spektakularnom dočeku

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je u ponedjeljak kasno navečer zahvalu svim navijačima za dostojanstven, ali i emotivan doček hrvatskih nogometnih reprezentativaca, a nadležnim institucijama i službama na besprijekorno odrađenom poslu kako bi organizacija dočeka prošla u savršenom redu.

Doček viceprvaka svijeta na ruti od Zračne luke Dr. Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića bio je, ističe gradonačelnik, neponovljiv i veličanstven događaj.

"Svi kao jedan izrazili smo poštovanje i zahvalu našim junacima iz Rusije, koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu na impresivan način ostvarili povijesni rezultat, dostojanstveno predstavljali boje hrvatske, pokazali svoju nogometnu i ljudsku veličinu, bili ambasadori Hrvatske kakve samo poželjeti možemo”, ističe Bandić.

 Naglašava da su "na visini zadatka” bili i Zagrepčani, kao i navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore - "svojim dolaskom, iskazanim dostojanstvom i emocijama".

"Hvala vam od srca. Hvala svima koji su pomogli da ova zahtjevna organizacija prođe u savršenom redu, svim nadležnim institucijama, djelatnicima hitnih službi, policije, osiguranja, svim komunalnim i drugim službama koje su svoj posao odradile besprijekorno", poručuje Bandić zaključujući kako u svakodnevnom životu svi moramo biti svjesni značaja uspjeha Vatrenih „i njihove poruke koju su poslali – uz puno rada, odricanja i iznad svega zajedništva svaki cilj je dostižan”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda