Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Častimo ulaznicama: Dočekaj Man. City u najboljem društvu

None Foto: Heineken

Dinamu bi dobro došla tri boda protiv engleskog velikana u posljednjem kolu UEFA Champions League na Maksimiru (srijeda, 18.55), a tebi dvije karte koje poklanja Heineken®

Europska sezona domaćeg prvaka bila je odlična i u posljednjem kolu natjecanja po skupinama UEFA Champions League ne mora nužno završiti.

Ono što je Heineken® u pivskom svijetu Manchester City je u nogometu, a to znači da će Dinamo 11. prosinca kod kuće imati težak zadatak. Za siguran ostanak u Europi, Dinamovi će igrači istrčati pred jedan od najboljih sastava na svijetu i pred domaćim navijačima tražiti pobjedu. Među tim navijačima možeš biti i ti, ali ne samo ti.

Često mislimo da je za super tekmu ključno s kim igra naš najdraži klub, a svojom kampanjom U društvu je bolje Heineken® nas podsjeća da je puno važnije - s kim gledamo.

Baš zato aktualni europski i svjetski pivski prvak nagrađuje te s dvije karte za Dinamo - Manchester City, tako da iskustvo UEFA Champions League uživo možeš podijeliti sa svojim najdražim sportskim sukomentatorom.

Odgovor na pitanje ispod teksta pošalji na potrosac@heineken.com. Najbrži nogometni znalac osvaja nagradu.

Pitamo te:

koliko bodova je Dinamo dosad osvojio u ovogodišnjoj UEFA Champions League?

Tema: Promo sadržaj