Obavijesti

Promo sadržaj

Dodir vrućeg vjetra u Termama Tuhelj osjetila je i Natali Dizdar

Dodir vrućeg vjetra u Termama Tuhelj osjetila je i Natali Dizdar
4

Popularna pjevačica isprobala je svih sedam sauna u Termama Tuhelj, a između dvije saune opušta se u masaži termalnim blatom s tuheljskog termalnog izvora

„Nakon redovitog boravka u sauni, primijetila sam da mi se koža pomladila, cirkulacija poboljšala, opuštenija sam, a dnevne obveze odradim kao od šale“, kaže Natali Dizdar, koja svaki slobodni trenutak provodi u Svijetu sauna Terma Tuhelj. 


 
Popularna pjevačica otkrila je blagotvorni učinak sauna prije nekoliko godina i otad ne može bez tog omiljenog rituala, osobito u jesen i zimu kada joj dodatno i godi topli zrak. Jednostavno uživa u miru i tišini i vremenu posvećenom isključivo sebi.

„Nakon saune pozitivan osjećaj traje još dugo, volim taj slatki umor, a obožavam odmaranje u visećim ležaljkama ili vodenom krevetu uz čašu omiljenog prirodnog soka iz Wellness bara“, kaže Natali koja između dvije saune ponekad naruči omiljenu masažu ljekovitim termalnim blatom s tuheljskog izvora termalne vode. Ovisno o raspoloženju Natali bira programe, a sve što treba pronalazi u Svijetu sauna Terma Tuhelj, koji je sa sedam sauna, četiri prostorije za odmor, whirpoolom, vodenim krevetima, hladnim bazenom, Wellness barom, najveći takav centar u Hrvatskoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


 
Posebna jesenska ponuda

Imamo ideju i za tebe, ukoliko se želiš opustiti u Svijetu sauna, isprobati blagodati termalne vode, uživati na masaži i isprobati gastro recepte Hrvatskog zagorja. Ne trebaš putovati daleko, samo 30 min. od Zagreba, u Terme Tuhelj koje su ove jeseni pripremili odličan jesenski paket sa super poklonima. Spa opuštanje je paket u kojem prvo dobivate 25% popusta, a ako ste član wellcard kluba dobivate i klasičnu masažu te neograničeno opuštanje u Svijetu sauna. Čak i ako nemate karticu možete se učlaniti i iskoristit odlične pogodnosti jesenskog paketa.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije