Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok je liječnica radila noćnu, s auta su joj skinuli sve kotače

None Foto: snimio čitatelj 24sata 6

Nakon odrađene noćne smjene doktorica iz KB-a Dubrava zatekla je svoj auto bez kotača. Netko ih je tijekom noći skinuo u krugu bolnice

Liječnica je imala dežurstvo od 24 sata. Nakon što je završila, oko 10 sati, u krugu bolnice vidjela je svoj automobil s kojeg je netko skinuo sva četiri kotača. 

Ispričao nam je to čitatelj koji nam je poslao fotografije automobila spomenute liječnice iz KB-a Dubrava. 

Foto: snimio čitatelj 24sata - To nije prvi takav slučaj. Isto to dogodilo se i prije mjesec dana - posvjedočio je čitatelj koji je htio ostati anoniman. Dodao je i kako na tom dijelu bolnica nema nadzorne kamere. Više informacija pokušali smo doznati i od same liječnice, no nije htjela davati nikakve izjave. Zagrebačka policija potvrdila nam je da su primili prijavu. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

-Slučaj je prijavljen, ali još utvrđujemo sve okolnosti - kažu u PU zagrebačkoj. 

Iz KB-a Dubrava nam nisu odgovorili na upit je li ovo prvi takav slučaj skidanja svih kotača s automobila u krugu bolnice u Dubravi. 

Komentari (161)
  • Sramota ovako nesto napravit. Dno dna.

    9. 10. 2019,   20:05
  • Eh , ti stanovnici Dubrave,Trnave, Vukomerca , Žitnjaka, Kozari Boka , Petruševca - tamo život protiče u duhu HDZ i gradonačelnika koji dela ... Sva sreća da živim na drugom kraju grada ...

    9. 10. 2019,   20:15
  • Radim u KB Dubravi i ovo je redovita pojava.Svaki mjesec bar jedan auto ostane na ciglama.Bolnica nije prstom mrdnula.

    9. 10. 2019,   21:01