Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok je tata davao izjavu, u pozadini se čuo Milin smijeh...

None Foto: Privatni album

Podsjetimo, okružena mamom, tatom i liječničkim timom na čelu s dr. Aplencom, Mila se od 3.travnja nalazi u bolnici koja slovi kao najbolja za liječenje leukemije kod djece

Ne odustajemo od osnivanja forma, bitno je što prije napraviti takav fond koji bi omogućio liječenje bolesnoj djeci ili lijekove bolesnoj djeci, a koji bi mogao funkcionirati na stručnoj osnovi i na transparentnosti. Fond ne možemo voditi mi niti itko drugi osim eksperata, rekao je u videu Marin Rončević, otac dvogodišnje Mile koja je na liječenju u SAD-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok tata daje izjavu u pozadini se čuje zarazan Milin smijeh.

Mila Rončević je u utorak napunila dvije godine u bolnici Children’s Hospital of Philadelphia.

OGLASIO SE OTAC MALENE MILE: 'Ne pada nam na pamet novac prepustiti politici. Bilo kojoj...'

Podsjetimo, okružena mamom, tatom i liječničkim timom na čelu s dr. Aplencom, Mila se od 3.travnja nalazi u bolnici koja slovi kao najbolja za liječenje leukemije kod djece.

Uplate i donacije u humanitarnoj akciji za Milu višestruko su premašile očekivanja i iznos potreban za troškove liječenja. Prikupljeno je, više od 37 milijuna kuna.

Komentari (24)
  • Samo neka Mila ozdravi, sve drugo ce se srediti i znati kako postupiti sa fondom i lovom. 🙏

    17. 4. 2019,   19:56
  • ozdravi srećo naša , anđelu volimo te

    23. 4. 2019,   10:31
  • Stevo Horvat - U pravu si. Ima puno djece, za koju se novac neće skupiti. Mala Mila ima sreće kaj joj je djed umirovljeni novinar Hrvatske televizije. Drago mi je zbog Mile, žao zbog ostale djece.

    17. 4. 2019,   20:03