Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok su spavali kroz prozor im bacao sjekire i kamene blokove

Pomahnitali muškarac (52) u prozore ukućana koji su spavali bacao je sjekiru, kameni blok, glačalo, držač zastave...Na sreću, nikoga nije ozlijedio

Na varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu ispitan je 52-godišnjak zbog sumnje da je počinio kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, oštećenje tuđe stvari, tešku krađu, te narušavanja nepovredivost doma i poslovnog prostora. 

Sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda odredila je osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Muškarca se sumnjiči da je 19. lipnja ove godine u okolici Varaždina, iako je znao da se u kućama nalaze ukućani koji spavaju, u prozor spavaće sobe jedne od kuća bacio metalni držač zastave, a u prozore druge kuće je bacio sjekiru, kameni blok, glačalo i metalno dlijeto. 

Tim je predmetima razbio stakla na prozorima, no srećom nikoga nije ozlijedio.  Potom je provalio u vikendicu u blizini i u njoj se skrivao od policije do 21. lipnja, kada je pronađen. 

Početkom svibnja ove godine je sjekirom razbio staklo i provalio u vikendicu, te iz nje uzeo više boca žestokog alkoholnog pića.  
 

Komentari (3)
  • Bolesno drustvo i bolesni ljudi.

    25. 6. 2019,   16:18
  • Prokleta noja, tudum, direktor.

    25. 6. 2019,   14:01
  • vudri nebu tebe niko j....!

    26. 6. 2019,   09:26