Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok su spavali: Mladić sjekirom ubio svoju majku, očuha i baku

Bosanskohercegovački portali navode kako se zločin dogodio još prije 2 dana, no da se mladić tek danas predao policiji. Članove obitelji ubio je sjekirom...

Vijest o neobjašnjivom zločinu potresla je danas susjednu Bosnu i Hercegovinu. U goraždanskom selu Bogušići dogodilo se trostruko ubojstvo, a prema neslužbenim informacijama počinio ga je N.K. (20). Mladić je navodno ubio svoju majku, očuha te baku, piše Dnevni Avaz.

Bosanskohercegovački portali navode kako se zločin dogodio još prije 2 dana, no da se mladić tek danas predao policiji.

Neslužbeno se doznaje kako je osumnjičenik sjekirom ubio tri člana svoje obitelji dok su spavali, a motivi zločina još nisu poznati. Na terenu su policija i dežurni tužitelj gdje obavljaju očevid.

Komentari (97)
  • Sto se dogodi u glavama tih ljudi kad im dode na pamet da ube. Jezim se ljudi, svijet postaje sve okrutniji i bolesniji

    4. 5. 2017,   22:17
  • Hm, očuh... Naime, znam jednog gospodina koji mi je ispričao kako ga je očuh maltretirao i psihički i fizički, a majka je sve znala i samo šutjela, uopće nije niti pokušavala da ga zaštiti. Zbog toga je i svoju majku zamrzio i nikada joj nije oprostio! Moguće da se takvo nešto i ovdje dogodilo, samo što ih je ovaj mladić sve pobio.

    5. 5. 2017,   00:04
  • Mrznja vlada.Du du du nema nam pomoci.

    5. 5. 2017,   06:55