Obavijesti

News

Komentari 19

Dolaze nam najhladniji dani: U petak i subotu moguć i snijeg

Dolaze nam  najhladniji dani: U petak i subotu moguć i snijeg
1

U cijeloj Hrvatskoj temperature će se kretati od 7 do 16 °C. Na kopnu će puhati hladan sjeverni vjetar, a na Jadranu jugo koje će prelaziti mjestimice i u buru. Za vikend se očekuje još hladnije vrijeme

VIDEO

Promjenljivo i pretežno oblačno s povremenom kišom. Takvo vrijeme će u četvrtak biti u gotovo cijeloj Hrvatskoj, javlja HRT.

U istočnoj Hrvatskoj bit će samo mjestimice sunčanih razdoblja, a poslijepodne se očekuju pljuskovi s grmljavinom. Maksimalna temperatura bit će između 13 i 15 °C. U središnjoj Hrvatskoj će puhati slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar, a ponegdje se očekuje i kiša koja će se pojačati tijekom noći. Maksimalna temperatura biti će oko 12 °C. U gorju i na sjevernom Jadranu će biti kišovito u prvom dijelu dana, a u drugom su moguća i sunčana razdoblja.Tijekom dana jugo će okrenuti i na buru.

Jugo će puhati i na srednjem Jadranu uz malo, ponegdje umjereno valovito more. Povremene kiše biti će uglavnom u noći i prijepodne, a poslijepodne su mogući lokalni pljuskovi, osobito u unutrašnjosti Dalmacije. Najviša dnevna temperatura između 13 do 16 °C. Na krajnjem jugu Hrvatske će biti promjenljivo oblačno vrijeme i sunčana razdoblja koja će biti dulja i češća poslijepodne, ali još uz povremenu kišu.

Najhladniji vikend u travnju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sljedećih će se dana nastaviti relativno kišovito razdoblje, a temperatura zraka u mnogim će mjestima biti niža od prosječne za ovaj dio travnja. Petak i subota će vjerojatno biti najhladniji dani u ovome mjesecu.

Također, u noći na petak u zapadnim kopnenim krajevima i u gorju velika je vjerojatnost mjestimične susnježice i snijega. Osim niže temperature nego prošlih dana, osjećaj hladnoće u kopnenom će području pojačavati često umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom Jadranu u četvrtak i petak još jača bura, a ponegdje i olujna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a