Obavijesti

News

Komentari 97

Dolores D.: Nije bilo orgija, ne znam zašto je ubio Vedrana

Dolores D.: Nije bilo orgija, ne znam zašto je ubio Vedrana
4

Sigurna sam da ga Miroslav nije namjerno ubo, nema šanse. Bili su vrlo bliski i nije imao nikakvog motiva da to učini, rekla je Vedranova djevojka Dolores za Večernji

VIDEO

Pored mene nema više nikoga. Svi su mi prijatelji okrenuli leđa. Ne mogu jesti, uzimam samo tablete za smirenje, bojim se spavati, imam napadaje panike. Ne znam hoću li to uspjeti preživjeti.  Kažu da sve boli prestaju, ali mislim da ova nikad neće. Vedran je bio moja najveća ljubav, ali prije svega on mi je bio najbolji prijatelj. Bili smo kao prst i nokat, kaže u svojoj ispovijesti za Večernji list Dolores D., djevojka Vedrana Tomasa koji  je nožem ubijen na Novu godinu u stanu na zagrebačkoj Trešnjevci. 

Za ubojstvo policija sumnjiči njegovog brata blizanca Miroslava.

Dolores je u statusu svjedoka, no mediji su je prozvali dominom nastranih sklonosti kojoj su užitak pružale sado-mazo seanse s braćom Tomas i seksualne orgije s nepoznatim ljudima. 

No, policija je u pretrazi stana pronašla samo ružičaste lisice za vezanje, povez za oči iz poklon trgovine te štipaljku za bradavice koju je, kaže Dolores, sam sebi za Božić iz šale poklonio Miroslav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Umjesto seksualnih naprava policija našla plišane igračke

U stanu od sto kvadrata gdje su braća i Dolores živjeli, policija je umjesto seksualnih naprava pronašla tek hrpu plišanih igračaka Hello Kitty i pištolj Miroslavovog oca jer je Miroslav bio fasciniran oružjem.

Dolores odbacuje navode da su imali druge  partnere.

'Miroslav mi je poput brata, kakve orgije'

- Miroslav mi je poput brata, bizarno je što govore da smo zajedno orgijali. Istina je da su Miroslav i njegova djevojka imali otvorenu vezu i da su stavljali svoje gole fotografije na internet, a mene i Vedrana tamo nema i to policija vrlo dobro zna - govori Dolores i dodaje da je fotografija na kojoj je ona maskirana slikana na Noć vještica kada je pola grada imalo takvu masku.

Što se tiče samog ubojstva Dolores je ponovila iskaz od prije. Nakon što je Miroslav slučajno ubo novim nožem Vedrana, ona je Vedranu previla ranu, a Miroslav se ispričao Vedranu i poljubio ga. Ona je tada otišla u drugu sobu razgovarati s prijateljicom preko interneta, a braća su ostala zajedno u sobi. Kada se vratila, vidjela je zamahivanje i Vedrana kako leži na podu.

'Miroslav ga nije namjerno ubo, nema šanse'

- Miroslav mu je davao umjetno disanje, ja sam mu vadila bljuvotinu i krv iz usta i vrištala da pozove hitnu. Nije zvao pa sam uzela pištolj i pucala u kauč što ga je prepalo pa ih je nazvao. Stigli su za šest minuta, a liječnici su samo rekli: Zar ne vidite da je mrtav? Oni su tada pozvali policiju, a  mene su odveli u Vrapče - kaže Dolores i dodaje: - Nisam vidjela što se dogodilo. Moja je teorija da je Vedran išao probuditi Miroslava koji je izuzetno agresivan kad ga se probudi i vjerojatno se digao i nož je poletio ravno Vedranu u prsa. No, što god bilo, sigurna sam da ga Miroslav nije namjerno ubo, nema šanse. Bili su vrlo bliski i nije imao nikakvog motiva da to učini. Policija motiv nema ni danas niti će ga imati, jer motiv ne postoji - rekla je Dolores D. za Večernji list.

Više o Dolores D. i njezinoj povijesti pročitajte OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.