Obavijesti

News

Komentari 346

Domar i učenica imali aferu, on joj zauzvrat nabavljao testove?

Navodno je domar učenici dostavljao i testove jer je, međuostalim, bio zadužen i za kopiranje testova u svojem uredu, gdje se s tinejdžericom uglavnom i sastajao

VIDEO

Domar u Centru srednjih škola 'Ivo Andrić' u Prnjavoru suspendiran je nakon optužbi da je bio u seksualnoj vezi sa 16-godišnjom učenicom koja pohađa istu školu. 

Navodno je 51-godišnji domar učenici dostavljao i testove jer je, međuostalim, bio zadužen i za kopiranje testova u svojem uredu, gdje se s tinejdžericom uglavnom i sastajao. Ravnateljica škole Mirela Milijaš kazala je kako su djelatnici ustanove zaprepašteni zbog saznanja o tajnoj vezi. 

- On nije htio o tome govoriti te je tvrdio da mu je to sve montirano. No priznao je da je učenici dao samo jedan test što je bilo dovoljno za njegovu hitnu suspenziju - rekla je Milijaš za Nezavisne novosti. Potvrdila je i da ju je o svemu informirao bivši momak učenice koji je slučaj i prijavio policiji. 

Mladić je za Nezavisne novosti rekao kako je učenici pomagao jer mu se kao dijete rastavljenih roditelja žalila na teške životne uvjete pa joj je, kaže, kupio mobitel i davao novac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Putem mobitela i Facebooka saznao sam da je, osim još veza, istovremeno  imala i intimnu vezu s domarem. Priznala je da je imala s njim intimne odnose, a on joj je zauzvrat davao testove. Preko vibera su bili dostupni i drugim učenicima. Kompromitirajuće poruke i golišave fotografije koje je izmjenjivala s domarom pokazao sam školi, njezinim roditeljima i policiji. Vjerujem da ona nije njegova jedina žrtva - kazao je mladić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 346
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji