Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Domijana Labud iz Pixsella je Superprodavačica 2017. godine

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL 6

Domijana je jedna od onih koji su u tome ove godine dokazano najuspješniji i nagradu je dobila u kategoriji malih poduzeća, u kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobila dobila Ljerka Marić iz tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o

Voditeljica prodaje Pixsella Domijana Labud dobila je nagradu "B2B Superprodavač godine". Superprodavače su izabrali tajni kupci koji su obilazili tvrtke, zvali prodavače i slali im emailove kako bi utvrdili koliko su snalažljivi, ljubazni i koliko uspješno prodaju.

Domijana je jedna od onih koji su u tome ove godine dokazano najuspješniji i nagradu je dobila u kategoriji malih poduzeća, u kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobila dobila Ljerka Marić iz tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o., dok dobitnik u kategoriji srednjih tvrtki Nenad Todorović iz tvrtke Printera grupa d.o.o. Nagrade dodjeljuje časopis Poslovni savjetnik.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Velika mi je čast primiti ovu nagradu koja mi je još jednom potvrdila kako samo stalno učenje i razvoj donose rezultate. Zahvalna sam svim suradnicima u Pixsellu koji svakodnevno produciraju atraktivan i ekskluzivan foto i video sadržaj zbog čega smo vodeća foto agencija u regiji. Prodaja Pixsella je usmjerena na osiguranje partnerskog odnosa sa svim klijentima koji su sigurni kako će im Pixsell pružiti pravovremen i kvalitetan foto i video sadržaj baš svaki dan. A upravo naši klijenti koji donose inovativne i izazovne projekte me potiču na kvalitetniji rad i više zalaganja na čemu sam im izuzetno zahvalna - kazala je Domijana.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Domijana Labud je u Pixsellu od 2010. godine od kada je i počeo snažniji izlazak te Styrijine foto-video agencije na tržište.

Danas fotografije i video priloge Pixsellovih fotoreportera koriste gotovo svi mediji u Hrvatskoj, a preko Pixsella klijenti mogu doći i do fotografija 38 inozemnih agencija. Pixsell je najveća foto agencija u Hrvatskoj i vodeća u regiji.

Komentari (1)
  • nagrada za prodaju magle

    24. 11. 2017,   13:02