Obavijesti

News

Komentari 219

Don Ivančića ubio je maloljetni sin žene koja je čistila župu?

Don Ivančića ubio je maloljetni sin žene koja je čistila župu?
1

Upravo je Marija Dujmović, zajedno sa sinom, prva otkrila tijelo i javila policiji. Istraga će utvrditi kakvu su ulogu u brutalnom ubojstvu imala druga dva maloljetnika

VIDEO

Ravnatelj policije Unsko-sanske županije na konferenciji za medije potvrdio je da su trojica maloljetnika osumnjičena za ubojstvo bihaćkog svećenika vlč. Mile Ivančića. 

Njih trojica učenici su srednje tehničke škole u Bihaću, rođeni su 1995., 1996. i 1997. godine, te su i od ranije poznati policiji. Ovom akcijom policija je riješila i ranije napade na župni dvor i ubijenog svećenika, koje do sada kako je kazao bihaćki župnik fra Božo Blažević nisu prijavljivali zbog kršćanskog praštanja. Župnik je govorio i o potrebi odgoja i u školi i u obitelji kako se ovakve stvari ne bi ponavljale.

Inače, župnik je ubijen s tri uboda nožem, od kojih je duboki rez s desne strane vrata bio smrtonosan, a onda je dobio i nekoliko udaraca kamenom u glavu, ranije su mu odnijeli 25.000 kuna, a čuli su da je išao po mirovinu pa su ga još jednom pokušali opljačkati, ali ovaj put nisu mu odnijeli novac. U džepu ubijenog svećenika policija je pronašla i 350 KM (oko 1400 kuna). Ovi maloljetnici od ranije su poznati policiji, a pretpostavlja se i kako su konzumirali droge, pa im je to bio i jedan od motiva za ovu pljačku. Jedan od trojice uhićenih maloljetnika je i sin Marije Dujmović, koja je pomagala župniku i koja je i prva pronašla njegovo mrtvo tijelo.

- Ja vam to ne mogu potvrditi, mogu reći samo da se radi o trojici maloljetnika - kazao nam je ravnatelj policije Unsko-sanske županije Marijan Šimić. Druga dvojica maloljetnika su Bošnjaci i svima će biti određen pritvor, a slučaj je već preuzeo odjel za maloljetnički kriminal i delikvenciju Tužiteljstva Unsko-sanske županije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od početka smo imali čvrste indicije da se radi o njima - kazao je Šimić. Četvero ostalih koji su bili privedeni su pušteni. Oni nisu ni bili osumnjičeni, tu se radilo o roditeljima i susjedima ovih mladića. U Bihaću je bio i Gospićko-senjski biskup Mile Bogović, u čijem je sastavu župa Zavalje, iako se nalazi u BiH. On je zahvalio istražnim tijelima na brzom razrješenju ovog slučaja.

- Od početka nisam ni sumnjao ni u kakve druge konotacije u ovom slučaju osim koristoljublja - kazao je biskup Bogović aludirajući na napise u ubojstvu zbog međunacionalnih sukoba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)