Obavijesti

News

Komentari 0

Donald Trump ostaje pri tvrdnji da ga je Obama prisluškivao

Donald Trump ostaje pri tvrdnji da ga je Obama prisluškivao
1

Republikanski i demokratski čelnici senatskog obavještajnog odbora rekli su u priopćenju da ne vide dokaza prisluškivanja u Trumpovu tornju u New Yorku

VIDEO

Predsjednik Donald Trump ostaje pri svojoj optužbi da je administracija bivšeg predsjednika Baracka Obame  prisluškivala njegove telefone tijekom predsjedničke kampanje 2016., rekla je u četvrtak Bijela kuća unatoč tome što tri kongresnika odbacuju Trumpovu tvrdnju. 

"On ostaje pri njoj", rekao je glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer na redovitoj dnevnoj konferenciji za novinare.

Republikanski i demokratski čelnici senatskog obavještajnog odbora rekli su u priopćenju da ne vide dokaza prisluškivanja u Trumpovu tornju u New Yorku kao što je predsjednik ustvrdio na Twitteru 4. ožujka.

"Temeljem informacija koje nam stoje na raspolaganju ne vidimo pokazatelja da je Trumpov toranj bio predmet nadzora bilo kojeg elementa vlade Sjedinjenih Država prije ili nakon dana izbora 2016.", rekli su u priopćenju republikanski predsjednik Richard Burr i senator Mark Warner, demokratski potpredsjednik odbora.

Predsjednik Zastupničkog doma Kongresa republikanaca Paul Ryan u četvrtak je pridružio svoj glas onima koji tvrde da nema znakova prisluškivanja.

Spicer je, međutim, snažno branio Trumpovu tvrdnju na konferenciji za novinare navodeći medijska izvješća u kojima se govori o prikupljanju obavještajnih podataka o mogućim kontaktima između Trumpovih suradnika i Rusije u kampanji.

"Ne može se dovesti u pitanje da su upotrijebljene tehnike nadzora tijekom toga", rekao je Spicer.

U srijedu su predsjednik obavještajnog odbora Zastupničkog doma Devin Nune, republikanac, i najviše rangirani demokrat u odboru Adam Schiff rekli novinarima kako nisu vidjeli dokaze da je Trumpov toranj bio prisluškivan te kako će o tome pitati ravnatelja Saveznog istražnog ureda (FBI) Jamesa Comeya tijekom javnog saslušanja u ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa