Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Donijet ću pištolj u školu, ubit ću vas sve. Pripremi se, ku*ko'

None Foto: REUTERS

Tek dan nakon tragične pucnjave u srednjoj školi u Floridi, nova prijetnja ubojstvima u školi udaljenoj tek pola sata od nje. Uhićena djevojčica tvrdi kako su ju na pismo prisilile druge djevojčice

Jedanaestogodišnja djevojčica uhićena je na Floridi nakon što je zamjenici ravnateljice škole ostavila pismo u kojem prijeti da će "donijeti pištolj i ubiti sve učenike i profesore". 

Foto: screenshot/Twitter

Policija je zaprimila rukom napisano pismo u školi Nova Middle tek dan nakon tragične pucnjave u srednjoj školi Marjory Stoneman Douglas. Dvije škole su udaljene tek pola sata vožnje. 

HLADNOKRVNO IH SMAKNUO Psiho: Ovo je lice mladića (19) koji je ubio 17 djece i odraslih

- Donijet ću pištolj u školu i ubiti sve vas odvratne klince i profesore. Donijet ću pištolj 16. veljače 2018. Budi spremna, ku*ko - stajalo je u pismu. 

UBIO NAJMANJE 17 LJUDI Uznemirujuća snimka: Učenici se skrivaju, odjekuju pucnjevi

Djevojčica je počela plakati kada ju je policija privela i tvrdi kako su ju druge cure natjerale da to napravi i prijetile joj da će ju prebiti ukoliko ih ne posluša, javlja Daily Mail.  

POKOLJ U ŠKOLI U FLORIDI Upucao 17 ljudi: 'Bio je opijen oružjem, svi su ovo predviđali'

 

Komentari (19)
  • PERPARED... da je više pažnje posvetio pravopisu svog jezika, ne bi imo vremena razmišljat treba li uzet glock ili 45-icu

    16. 2. 2018,   13:03
  • Ovo je Plavi kit!!!!!!

    16. 2. 2018,   13:09
  • Amerika je prepuna potencijalnih terorista,svi su drogirani i oružje je svima dostupno.

    17. 2. 2018,   02:51