Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Teška prometna kraj Donjeg Miholjca: Poginuo mladić (24)

Prema prvim neslužbenim informacijama, pretpostavlja se da je automobil hrvatskih registracija pri pretjecanju došao u kontakt s teretnim vozilom. Više će se znati nakon očevida

U prometnoj nesreći u petak oko 16.30 sati na cesti D - 34, između Viljeva i Donjeg Miholjca, poginuo je 24-godišnji talijanski državljanin, a još dvije osobe uz ozlijeđene, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Prema prvim neslužbenim informacijama, pretpostavlja se da je automobil hrvatskih registracija, u kojem su se osim 24-godišnjeg vozača nalazila i dva putnika, pri pretjecanju došao u kontakt s teretnim vozilom. Pri tom u  osobnom automobilu smrtno je stradao 24-godišnji putnik, talijanski državljanin, a vozač i drugi putnik su ozlijeđeni.

 U tijeku je policijski očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće.

 Tijekom očevida promet na tom dijelu ceste odvija uz regulaciju, jednim prometnim trakom, navode iz osječko-baranjske PU.

 

Komentari (23)
  • Domagoj Vida je iz Donjeg Miholjca za one koji neznaju gdje se to nalazi u slavoniji od Osijeka prema Slatini takozvana podravska magistrala...

    2. 11. 2018,   21:14
  • Bitno da svi moramo znati di je dubrovnik di je zagreb split itd kako vas nije sram pljuvati donji miholjac.

    2. 11. 2018,   21:18
  • Strasno, doduse tu ima dosta km ravne ceste pa svi potegnu i zato se ovo dogodi.

    2. 11. 2018,   21:57