Obavijesti

Promo sadržaj

Dopuni zdravlje uz samo nekoliko klikova

Dopuni zdravlje uz samo nekoliko klikova
2

Ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje, onda vjerojatno znate da vas običan posjet liječniku ili stomatologu košta. Onda su tu lijekovi u ljekarni za koje također plaćate participaciju

Trošak participacije koji plaćate možda vam se ne čini kao veliki izdatak, pogotovo ako su vaši posjeti zdravstvenim ustanovama rijetki, no završite li na bolničkom liječenju, može vam se zavrtjeti u glavi od računa koji će vam ispostaviti ako nemate dopunsko. 

Sudjelovanje u troškovima zdravstvene zaštite u visini 20% od pune cijene zdravstvene zaštite, na koje ste dužni ako nemate dopunsko, znači da vas posjet liječniku, stomatologu, ginekologu ili ljekarni stoji po deset kuna, no bolnički račun možete vas koštati i do 2000 kuna! Dopunsko osiguranje zapravo je nadopuna obveznog zdravstvenog osiguranja. Ono pokriva troškove sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite (participacije) osiguranika prilikom korištenja svih vrsta zdravstvene zaštite – od bolničkog i ambulantnog liječenja do liječenja u inozemstvu. 

Ukratko, dopunsko vas oslobađa plaćanja svih tih troškova i rizika da u slučaju hospitalizacije ostanete praznog džepa. Za 65 kuna mjesečno, koliko košta polica dopunskog zdravstvenog za osiguranike od 18 do 60 godina, riješite se svih briga oko neželjenih zdravstvenih troškova. 

Dopunsko uključuje B listu lijekova,  participaciju kod liječnika opće medicine, ginekologije i stomatologije, specijalističko – konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, dnevnu bolnicu i kirurške zahvate u dnevnoj bolnici, laboratorijsku, radiološku i drugu specijalističku dijagnostiku, ambulantnu fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u kući, bolničko liječenje ortopedska i druga pomagala utvrđena osnovnom listom, dentalna pomagala utvrđena osnovnom listom, izdavanje lijeka po receptu i liječenje u inozemstvu uz odobrenje HZZO-a. 

Donesite dobru odluku i dopunite svoje zdravlje još danas. Postupak ne može biti jednostavniji: kliknite, u obrazac upišite potrebne podatke i vaša polica je aktivna za 15 dana. Taman da se zaštitite prije početka sezone dosadnih jesenskih prehlada i viroza.  

Uniqa dopunsko zdravstveno osiguranje 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin