Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

DORH potvrdio: Imamo prijavu protiv Lalovca, provjeravamo je

None Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Supruga Borisa Lalovca je prijavila obiteljsko nasilje. Boris Lalovac sve negira i u priopćenju je napisao da će svoju nevinost dokazati na sudu. DORH slučaj istražuje

Policija je postupila po prijavi Tončike Anastasie Lalovac i nakon obavljenih izvida, nije ju odbacila. Supruga je prijavila bivšeg SDP-ova ministra financija Borisa Lalovca za nasilje. Izvješće o svemu utvrđenom je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - odgovorili su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nam je također potvrdilo da je u vezi sumnje za počinjenje kaznenog dijela protiv braka, obitelji i djece zaprimila obavijest nadležne policijske uprave o zaprimljenoj kaznenoj prijavi i što je policija sve poduzela.

- Radi daljnje provjere vjerodostojnosti navoda iz kaznene prijave, nadležno državno odvjetništvo je, kao i u svakom takvom slučaju, poduzelo i poduzima daljnje potrebne radnje iz svoje nadležnosti radi donošenja meritorne državnoodvjetničke odluke - odgovorili su nam ODO-a Zagreb.

Dodano napominju da o radnjama i sadržaju ne mogu davati više informacija jer zakon propisuje tajnost u predmetima kaznenopravne zaštite djece, te u trenutačnoj fazi postupanja. 

Supruga Borisa Lalovca je prijavila obiteljsko nasilje. Lalovac sve negira i u priopćenju je napisao da će svoju nevinost dokazati na sudu.

Komentari (361)
  • Gdje su sada sve te silne feminističke udruge ??? Nema ih ??? Čudno ....

    12. 1. 2017,   15:14
  • Ova mi je najdraža : "Imamo prijavu protiv Lalovca, provjeravamo je". Osobno me zanima u čijoj je ladici bila do sada?

    12. 1. 2017,   15:05
  • A šta se čekalo s medijima, da nema Bujanca i njegove emisije na koju nije stala crvena čizma ovi kmeri bi sve zataškali!

    12. 1. 2017,   15:10