Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Došla je pregledati dojke, a liječnici joj probili pluća

None Foto: S. Strukić 5

Nakon citopunkcije, liječnici su M. Gavran poslali kući. Nije mogla disati, a bol u prsima bila je sve jača. Doktor im je rekao da su joj probili pluća

Supruga je prošle srijede došla pregledati dojke u bolnicu 'Sv. Duh’. Liječnici su na ultrazvuku uočili sumnjive promjene u grudima. Poslali su je na citopunkciju, rekao je Mile Gavran (48) iz Zagreba. Iglom su trebali izvući sadržaj ciste tvar dojke. Nakon zahvata Miru (45) su poslali kući. Nije mogla disati, a bol u prsima bila je nepodnošljiva. Sljedeći dan vratila se na Sv. Duh’. Nakon snimanja hitno su je prebacili u Kliniku za plućne bolesti Jordanovac.
- Doktor koji nas je primio rekao je da su joj probili plućno krilo. Nakon operacije je bolje. Morat će još ležati - kaže Gavran. Iz bolnice 'Sv. Duh’ tvrde da je igla kratka i da nije mogla oštetiti pluća.

Komentari (11)
  • Igla kratka!!?! Koj im je Qu? Zar si je žena sama probila pluča? Ajme koji izgovori...

    3. 11. 2008,   23:38
  • Postao je običaj da se članovi obitelji slikaju za novine (vidi se da je namješteno, pa čovjek ima odijelo!) valjda da bi im bilo lakše utjerati tužbu!

    4. 11. 2008,   08:07
  • ako smatra da je doslo do pogreske lijecnika nesumnjivo treba tuzit,ali sta mu znaci naslikavanje sa djecom po novinama?

    3. 11. 2008,   21:54