Obavijesti

News

Komentari 105

Dosta joj je mučenja: Objavila snimku na kojoj ju otac tuče

Dosta joj je mučenja: Objavila snimku na kojoj ju otac tuče
4

Hilary je kao 16-godišnjakinju otac brutalno istukao jer je ilegalno 'skidala' sadržaj s internet. Djevojka, koja ima cerebralnu paralizu, sada je objavila video zlostavljanja

VIDEO

Teksaški sudac William Adams (51) našao se pod istragom zbog zlostavljanja svoje hendikepirane kćerke Hilary (22). Djevojci je dozlogrdilo stalno mučenje pa je video na kojem ju je tukao remenom dok je imala 16 godina objavila na internetu. Otkako je video postao dostupan pogledalo ga je više od milijun ljudi, piše Telegraph

Ne znajući da ga snima kamera, Adams ulazi u sobu, gasi svjetla i tjera Hilary da legne na krevet kako bi ju mogao istući.

- Idi po remen. Onaj najveći. Sada ću je prebiti - govori na početku užasne snimke sudac Adams.

- Lezi ili ću te udariti po tom tvojem licu - prijeti sudac dok ga kćer, koja boluje od cerebralne paralize, preklinje da prestane, a on ju udara svom snagom po nogama i leđima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekoliko minuta kasnije na videu se pojavljuje i žena koja govori djevojci da se 'ponaša poput 16-godišnjakinje i prihvati sve kao odrasla žena te da legne na trbuh'. Nakon toga i ona ju udara remenom. 'Bičevanje' ubrzo prestaje, a Adams odlazi iz sobe. Hilary misli da je spašena, no njen otac vraća se nazad sa remenom u ruci te ju nastavlja zlostavljati. 

Osramoćeni sudac, koji se također bavi slučajevima zlostavljanja djece, izjavio je kako se video 'čini gorim nego što uistinu jest'. Dodao je kako nije očekivao da će protiv njega pokrenuti bilo kakvu istragu. 

- Mislim da nisam učinio ništa loše, već sam disciplinirao svoje dijete koje je kralo. U redu, priznajem, da sam malo burno reagirao, ali sam se ispričao zbog toga - rekao je u sudac u izjavi za televiziju. 

Majka zlostavljane djevojke, koja se 2007. godine rastala od Williama, kazala je kako je njen bivši muž istukao Hilary zato jer ju je uhvatio kako na internetu nešto ilegalno 'skida'. 

Hilary je rekla kako joj je isprva bilo malo žao što je objavila snimku na internetu, no nada se da će to pomoći njenom ocu da zatraži pomoć.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu