Obavijesti

Promo sadržaj

Dosta ti je Facebook trendova? Evo kako do sjajnog osmijeha

Dosta ti je Facebook trendova? Evo kako do sjajnog osmijeha
3

Soda bikarbona, limun, kurkuma, jagode i limun, aktivni ugljen. Nijedan trend s Facebooka niste propustili, a zubi vam nisu ništa bjelji

Neke od spomenutih metoda mogu dati privremene rezultate koji obično traju kratko i mogle bi rezultirati oštećenjem zubne cakline. Tako, primjerice, funkcioniraju soda bikarbona i kurkuma. U posljednje je vrijeme popularno koristiti voće poput limuna, jagoda i kore banane. Neke od ovih metoda dovode u disbalans dobre i loše bakterije u ustima, a odlučite li se na svoju ruku poigrati s hidrogen peroksidom, mogli biste postići kontraefekt i umjesto bjeljih dobiti žute zube. Pretjerate li s nekima od ovih metoda, pozdravite se i sa zubnom caklinom.

Svi smo mi rođeni s prirodno lijepim osmijehom, no s vremenom dolazi do promjena u mineralnoj strukturi zuba zbog koje postaju tamniji. Dodatnu diskoloraciju zuba potiču hrana i pića koja svakodnevno konzumiramo, kao što su kava, crni čaj ili crno vino, dok cigarete našim zubima oduzimaju prirodnu bjelinu i ljepotu. Ekstremno hladne ili tople tekućine te hrana s acidima također štete ljepoti našeg osmijeha. 

Pa ipak, iako smo svjesni njihove štetnosti, teško se odreći jutarnje kave, čaše dobrog vina ili sladoleda u vrućim ljetnim danima. I zato nam gotovo svima treba pomoć u očuvanju osmijeha, ali nećemo ju naći u prolaznim Facebook trendovima. Paste za izbjeljivanje zubi odavno su na tržištu, proizveli su ih stručnjaci te bi trebale predstavljati pouzdanu i sigurnu zaštitu. No, koja je njihova tajna?  Kako utječu na naše zube i koliko ih često možemo upotrebljavati? Nova istraživanja u proizvodnji dovela su do pasti koje nisu agresivne, zube čine bjeljima, a pritom štite i obnavljaju zubnu caklinu. Plidenta je lansirala novu i jedinstvenu kompletnu whitening njegu za sjajne zube, a paste iz linije su 25 posto manje abrazivne od običnih whitening pasti, pa ih se može koristiti svakodnevno. 

U whitening pastama su sastojci koji poliraju zube i uklanjaju plak, potiču remineralizaciju početnih caklinskih oštećenja, uništavaju bakterije i smanjuju osjetljivost zubi. Čest sastojak whitening pasti je i pantenol koji, zahvaljujući svojim ljekovitim i protuupalnim svojstvima, potiče regeneraciju tkiva gingive. 

Novu i jedinstvenu kompletnu whitening njegu za sjajne zube od sada možete naći u tri nove Plidenta zubne paste s posebnim specijalnim sastojcima za sve potrebe sjajnih zubi. 

Specijalna optička sredstva Plidente Instant White povećat će bjelinu vaših zubi i neutralizirati žućkaste tonove već nakon prvog pranja. Redovitom uporabom Plidente Total White vratite svojim zubima sjaj i ponovo uživajte u omiljenoj hrani i napicima bez dosadne boli osjetljivih zuba. Plidenta Repair White namijenjena je svima koji žele imati blistav osmijeh, ali istodobno imaju oštećenje zubne cakline, koju Plidenta Repair White remineralizira te tako dvostruko pomaže kod ranih znakova karijesa.
Odaberi Plidentu, odaberi sjajan osmijeh i pokaži zube!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu