Obavijesti

Promo sadržaj

Dovođenjem prijatelja u Tele2 dobivaju se duple gige

Dovođenjem prijatelja u Tele2 dobivaju se duple gige
1

Pravi prijatelji se vole međusobno darivati, čak i gigabajtima. Zato ih Tele2 ovih blagdana bonašima – udvostručuje i to pune 2 godine!

Ako je u pismu Djedu Božićnjaku jedna od želja brdo gigabajta onda veselju i sreći ovih blagdana nema kraja! Svatko ima prijatelje, ali samo onaj tko dovede prijatelja u Tele2 može se pohvaliti da ima gigatelja s kojim zajednički uživa u duplim gigabajtima. Sve što treba napraviti je dovesti ga u Tele2 mrežu, redovito mjesečno aktivirati slagalice te uživati u dvostrukim gigabajtima svaki mjesec kroz iduće dvije godine. Prijatelja neće biti problem nagovoriti na GIGATELJSTVO jer samo u Tele2 5GB + 5GB i 1000min/SMS vrijedi 79 kuna mjesečno. 

Promocija „Najbolji gigatelji“ vrijedi za korisnike bonova i traje do 31. prosinca 2018. godine. Nakon prijenosa broja u Tele2, prijatelj treba samo SMS porukom na 13111 poslati broj mobitela osobe koja ga je dovela i oboje automatski ulaze u promociju. 

Uz duple gigabajte koji omogućavaju još više surfanja po društvenim mrežama, pregledavanja videa ili igranja online igrica Tele2 bonaši, kad god požele, mogu odabrati slagalicu koja najbolje odgovara njihovim potrebama i razgovarati bez naknade za uspostavu poziva te imati potpunu kontrolu troškova. Kroz portal MojTele2 korisniku su dostupne i dodatne usluge poput šeranja gigabajta s prijateljem kad mu zaškripi ili spasilice kad zaškripi njemu. Učlanjenjem u BONus ekipu, Tele2 bonaši jedini imaju mogućnost dobivanja nagrada za svoju vjernost Tele2.

Kako bi se uživalo u svim prednostima promocije „Najbolji gigatelji“ potrebno je odabrati prijatelja, dovesti ga ovih blagdana u Tele2 mrežu i iduće dvije godine se zajedno častiti duplim gigabajtima! Lako je uživati u gigateljstvu i bezbrižnom surfanju uz još više zajedničkih fotografija na Instagramu, videa na YouTubeu i objava na Facebooku! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...