Obavijesti

News

Komentari 283

Doživio srčani udar: 'Žena nije znala zašto joj ljubavnik jauče'

BOSNA I HERCEGOVINA U Prnjavoru na sjeveru susjedne države muškarac (53) preminuo je po svemu sudeći tijekom seksa s ljubavnicom. Našli su ga gola u autu...

VIDEO

R.S. (55) iz Prnjavora preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz rijeku Ukrinu od posljedica srčanog udara. S njim je u automobilu bila i ljubavnica (53) koja je i prijavila šokantan slučaj, javlja portal Novosti.

Iza nesretnog muškarca ostali su supruga i djeca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživjela šok i pokušala je pomoći muškarcu.

- Jadna žena nije znala iz kojeg razloga je njezin ljubavnik jaukao, ali je postala svjesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znakove života - kazao je izvor.

Mještanin Bojan N. kazao je da mu je na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz riječi da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatirali smrt potpuno golog muškarca na prednjim sjedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila da ne priopćavamo njen identitet, jer preminuli "ima opasnu ženu" - kazao je sugovornik za Novosti.

Muškarac koji se svojedobno bavio politikom otprije je imao srčanih tegoba. Nije poznato je li u ovom slučaju koristio ikakva stimulativna sredstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 283
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a