Obavijesti

Promo sadržaj

Doznajte Bebekovih Top 5 pjesama iz njegove karijere

Doznajte Bebekovih Top 5 pjesama iz njegove karijere
3

Kao što se i očekivalo za prvi koncert turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ Željka Bebeka, 08. ožujka u KD ‘Dražen Petrović’, već sada se traži karta više. Ulaznice za parter su rasprodane

Ulaznice za tribinu i dalje možete kupiti na prodajnim mjestima Petrola i to po 10% nižim cijenama te u ticketshop.hr, no i one bi uskoro mogle biti rasprodane. Ništa manji interes nije ni za ostale koncerte. Turneja nakon Zagreba seli u Osijek, 16.03. u Gradski vrti, a tjedan dana poslije, 24.03. na splitske Gripe.

Ovih dana Željko je najavio i svoju posebnu gošću na koncertu, mladu talentiranu Franku Batelić, koja će mu se pridružiti u izvedbi velikog hita ‘Jabuke i vino’. Zanimljivo je što je ovu pjesmu legendarni pjevač prvi i posljednji put otpjevao 1983. u studiju. Nikada ju nije izvodio uživo tako da će u četvrtak u Ciboni zagrebačka publika doživjeti njeno premijerno live izvođenje. 

Snimivši 24 studijska albuma, od toga 13 samostalnih, uz Gorana Bregovića, Željko se može pohvaliti sa suradnjom s eminentnim autorima među kojima izdvajamo onu s Đorđom Novkovićem, Zrinkom Tutićem, Nenom Ninčevićem i Miroslavom Rusom. Uz ‘Jabuke i vino’, za samu turneju selektiran je poseban koncertni repertoar na kojem će se uz pjesme s aktualnog albuma naći i pjesme starijeg datuma predstavljajući na taj način Željkov respektabilni glazbeni opus. 

Ako iz svoje dugogodišnje karijere treba odabrati 5 najdražih pjesama Željko sam priznaje da su to uglavnom balade, pjesme kojima se najviše posvetio pri studijskom snimanju i koje s najvećom ozbiljnošću izvodi uživo. Među njima našle su se dvije iz perioda Bijelog dugmeta ‘Sve je to od lošeg vina’ iz 1977, koju potpisuju Goran Bregović i Arsen Dedić, te pjesma ‘Selma’ sarajevskog autora Vlade Dijaka. Slijedi ‘Oprosti mi što te volim’ autorskog tandema Miroslava Rusa i Zrinka Tutića, te antologijska ‘Žuta ruža’ Đorđa Novkovića.

Među top pet našla se i najnovija ‘Ako voliš ovu ženu’, duet s Oliverom Dragojevićem. Prema Željkovim riječima radi se o vrlo zahtjevnoj pjesmi, duboke poruke, koju zbog teksta Nene Ninčevića i glazbe Branimira Mihaljevića smatra jednom od najljepših u svojoj karijeri. Ova pjesma, kao i aktualni album ‘Ono nešto naše’ po drugi put u karijeri donijela mu je nekoliko nominacija za diskografsku nagradu Porin među kojima i one za Pjesmu godine i Najbolju vokalnu suradnju. 

Zagreb

Petrol benzinske postaje po 10% nižoj cijeni, Ticketshop.hr, Dirty old shop, Dallas Records, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka i prodajna mjesta Ticketshopa

Osijek

Petrol benzinske postaje po 10% nižoj cijeniTicketshop.hr, Dancing Bear Osijek, TISAkmedia Osijek II i TISAKmedia Osijek Portanova te prodajna mjesta Ticketshopa.

Split

Petrol benzinske postaje po 10% nižoj cijeni, Ticketshop.hr, Croatia Records u Splitu. CroFanShop CC1, Dancing Bearu, TISAKmedia Split i prodajna Ticketshopa.

Ekskluzivno za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna je ograničena količina ulaznica za sve koncerte turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve