Obavijesti

News

Komentari 93

Doznala da ima rak pa ostavila muža zbog ljubavi iz mladosti

Prošla sam kemoterapiju i zračenje, rekli su mi da bih mogla živjeti još pet godina. Odlučila sam napraviti veliku promjenu u stilu života, a to je uključivalo i razvod, rekla je Natalie Whiteside...

VIDEO

Natalie Whiteside (45) liječnici su rekli da ima još najviše pet godina života. Nesretna žena bila je trudna sa svojim drugim djetetom kada je doznala da boluje od glioblastoma, najagresivnijeg oblika tumora na mozgu. 

Bio je to uistinu težak trenutak za Britanku koja je, nakon što je doznala dijagnozu, učinila nešto neočekivano. Ostavila je svog supruga kako bi se vratila ljubavi iz srednje škole, Davidu Brownu (44).

Od tada je prošlo šest godina, Natalie je nadživjela crne prognoze i sada živi s Davidom i svoje dvoje djece z prethodnog braka, Harriet (11) i Bridget (6).

- Bila sam trudna sedam i pol mjeseci kad mi se zdravlje naglo pogoršalo. Nisam mogla ustati iz kreveta, nisam osjećaja ni jezik niti mogla govoriti...moja sestra nazvala je hitnu pomoć i odvezli su me u bolnicu. Liječnici su porodili dijete, a tri tjedna kasnije rekli su mi da imam glioblastom, prisjeća se Natalie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najviše ju je zabrinjavalo to što neće moći gledati svoju djecu kako odrastaju jer za njenu bolest nema lijeka.

- Prošla sam kemoterapiju i zračenje, rekli su mi da bih mogla živjeti još pet godina. Odlučila sam napraviti veliku promjenu u stilu života, a to je uključivalo i razvod jer moj brak ionako je bio na rubu raspada, kaže Natalie za Daily Mail.

Dvije godine nakon operacije, razvela se i vratila svojoj srednjoškolskoj ljubavi s kojom sada, kako tvrdi, uistinu uživa.

- Bila sam prezaposlena žena, nisam azila na sebe. Stalno sam bila pod stresom, znala sam ostajati na poslu do dva ujutro. Ne možete vratiti vrijeme, ali sada puno bolje razumijem što je najbolje za mene, rekla je Natalie koja, unatoč bolesti, vodi normalan život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...