Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dr. Šimić: Osudili su me da skrenu pažnju s Maškarina

None Foto: Zvonimir Ćorić/VL

Dr. Ognjen Šimić kaže da nije iznenađen novom odlukom Vrhovnog suda. Smatra da su ga osudili zato da skrenu pažnju sa 'slučaja Maškarin'

Odbjegli dr. Ognjen Šimić rekao je da nije iznenađen novom presudom Vrhovnog suda Republike Hrvatske kojom mu je kazna smanjena s devet na pet godina zatvora.
- Hajka na mene krenula je samo da bi se skrenula pozornost sa 'slučaja Maškarin' - rekao je riječki kardiokirurg za Večernji list. Šimić je prošle godine pobjegao u Sarajevo nakon što ga je Županijski sud u Rijeci nepravomoćno osudio 18 djela primanja mita. Izjavio je da ne bi bježao da su izrekli blažu prvostupanjsku kaznu, no smatra da je devet godina zatvora previše.

Komentari (7)
  • a jadan isto ko i glavas... ne bjeze oni hahahahah daj nek mi netko kaze kad se dovoze pare u sredisnju banku pa da organiziram neku malu pljačkicu pa da i ja ne pobjegnem u bosanđeles... sta je to kod nas popalit milju dve kuna

    18. 9. 2009,   18:15
  • I jedan i drugi slučaj je težak. Ali Maškarin je totalno pokvaren slučaj u kome su neodgovorni ljudi uništili jedan mladi život. Naravno nitko nije kriv! Vjerojatno se Maškarin sam išao operirat.

    18. 9. 2009,   18:22
  • SIROTI POSTENI DOC ........fajci kikija

    18. 9. 2009,   17:37