Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dragutin Lesar je nositelj svih listi za Laburiste na izborima

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Branko Vukšić nositelj je liste za 1. izborne jedinice, a Zlatko Tušak za 2. izbornu jedinicu. Liste je potvrdilo Nacionalno vijeće stranke na sjednici 29. listopada

Laburisti su službeno prvi objavili nositelje lista na izborima 4. prosinca ove godine. Istaknuli su kako su to liste koje je potvrdilo Nacionalno vijeće stranke na sjednici 29. listopada. 

Nositelj svih lista je Dragutin Lesar. Branko Vukšić nositelj je liste za 1. izborne jedinice, Zlatko Tušak za drugu izbornu jedinicu, a Željko Lukšić za četvrtu izbornu jedinicu. Sve nositelje lista možete pogledati na službenim stranicama Laburista.

Komentari (40)
  • LABURISTI će biti najveći pobjednici ovih izbora. Obzirom da postoje ni nepune 2 godine, jako dobro kotiraju. Biraču su u njima prepoznali alternativu...mogućnost za promjene. Lesar je pravi borac za malog čovjeka i narod to prepoznaje. BRAVO LABURISTI, SAMO NAPRIJED, NEDAJTE SE OVIMA KOJI VAS PLJUJU.

    2. 11. 2011,   20:52
  • laburisti su jedina stranka u kojoj još ne vlada mafija, tako da bi oni bili najbolja alternativa ostaloj mafiji, samo treba tu mafiju pobijediti...ako narod želi promjene mislim da je lesar najbolji, jer kukuriku neće napraviti ništa kao što nije napravio ni hdz jer ih financira ista mafija...sami krojimo svoju sudbinu jer se male ljude neće ništa pitati sljedeće 4 godine...

    2. 11. 2011,   21:20
  • Laburisti su jedini koji govore istinu. Oni jedini priznaju da smo mi robovi banaka. Austrijanci nam daju kredite, po jako nepovoljnim uvjetima, da kupujemo automobile i za osobnu potrošnju... To je jako učinkovit način izrabljivanja manjih zemalja. Radit ćemo kao "idioti", a nećemo moći pokriti mjesečne troškove. Pred nama je isti scenarij kao u Grčkoj, tražit će masovna otpuštanja i snizavanje plaća. Zahvalite se HDZ-u i SDP-u!

    2. 11. 2011,   21:05