Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dragutin Lesar tvrdi: Bit ćemo noćna mora saborskoj većini

None Foto: Duško Mirković/Pixsell 4

Cilj nam je 10 saborskih mandata i sigurno ćemo biti noćna mora saborskoj većini, ističe Lesar dodajući da su spremni preuzeti odgovornost političke alternative

Privatizacija HEP-a i voda te davanje autocesta u koncesiju, što najavljuju obje velike stranke tijekom predizborne kampanje, vode u daljnju rasprodaju kojom će Hrvatska izgubiti i ono malo suvereniteta što joj je preostalo – kazao je u Požegi okupljenima članovima i simpatizerima predsjednik Hrvatskih laburista – stranke rada Dragutin Lesar dodajući da ih se mnogi boje pa tvrde da je glas za laburiste izgubljen glas.

- Cilj nam je 10 saborskih mandata i sigurno ćemo biti noćna mora saborskoj većini – ističe nadalje Lesar dodajući da su spremni preuzeti odgovornost političke alternative i prvi put omogućiti građanima da daju glas za, a ne protiv.

Najavio je da će Hrvatski laburisti biti lokomotiva društvenog razvoja koji je uništen i zanemaren jer velike stranke u kampanji najavljuju nastavak uzimanja od siromašnih, dok će se bogati zbog takvog pristupa još više obogatiti.

Predsjednik požeškog ogranka HL-a i 5. na listi za 5. izbornu jedinicu Dubravko Hranjec kazao je da ovdje realno očekuju jednog saborskog zastupnika.

Komentari (2)
  • Gospodine Lesar još nedavno bili ste moj favorit, pa ste se obećali kukurikavcima, a sada opet nekakav odmak, i kako da vam vjerujem?

    24. 11. 2011,   11:53
  • Za državljane :Hrvatske,srbije ,Bosne i hercegovine i Slovenije....Glasajte na stranici da se konačno završi ta drama oko toga....mali referendum na facebooku. http://www.facebook.com/pages/YES-NO-Legalize-Marijuana/233577380028577

    24. 11. 2011,   15:29