Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama: Avion s Trumpovim zamjenikom je skliznuo s piste

None Foto: REUTERS TV 4

Zrakoplov u kojem je bio Mike Pence, republikanski potpredsjednički kandidat i još oko 30 ljudi, skliznuo je s piste nakon slijetanja u New Yorku. Nema ozlijeđenih

Zrakoplov u kojem je bio republikanski potpredsjednički kandidat Mike Pence skliznuo je s piste nakon slijetanja u newyoršku zračnu luku LaGuardia, ali nitko nije ozlijeđen.

A campaign plane that had been carrying Mike Pence rests in the grass after it skidded off the runway while landing in the rain at LaGuardia Airport in New York | Autor: LUCAS JACKSON Foto: LUCAS JACKSON

U zrakoplovu je bilo oko 30 ljudi, među kojima i Penceova žena Karen i kći Charlotte, javio je MSNBC, a izborna kampanja je priopćila da nema ozlijeđenih.

Televizija je uživo pokazala Pencea kako stoji na kiši u blizini zrakoplova između vozila za izvanredna stanja te razgovara s policajcima i drugim službenicima.

Still image of U.S. Republican vice presidential nominee Pence on the tarmac after a plane carrying him skidded off the runway after landing in the rain at New York City's LaGuardia Airport | Autor: REUTERS TV Foto: REUTERS TV

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump nazvao je Pencea da vidi kako je nakon incidenta, rekla je kampanja.

Zrakoplov je doletio iz Fort Dodgea u Iowi gdje je Pence sudjelovao na predizbornom skupu. Polijetanje iz Iowe kasnilo je oko dva sata zbog lošeg vremena u New Yorku.

Pence je otkazao sudjelovanje na prikupljanju donacija za kampanju predviđeno za četvrtak u Trumpovu tornju na Manhattanu, izvijestio je MSNBC.

Komentari (10)
  • opa vidi ti to, sljedece mozemo ocekivati, ako Trump pobijedi, da ce poginuti u "nesreci" pod nerazjasnjenim okolnostima

    28. 10. 2016,   08:55
  • Eto, lijepo kažem ja, biti će ovo još malo vremena izrazito opasno! Trumpu je najbolje da se drži "čvrstog tla"! Pobijediti ga mogu samo prevorom, ili, likvidacijom! I ameri imaju svoj "apis"! Preko 2 milijuna stanovnika može glasovati u 5 saveznih država! A sa još toliko manipuliraju, prema potrebi.

    28. 10. 2016,   07:52
  • Killary

    28. 10. 2016,   09:43