Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama se nastavlja: Nadamo se da ćemo ga naći u plitkoj vodi

None Foto: Radio Žepče 5

Nakon nesreće, šest pripadnika Gorske službe spašavanja Zavidovići i pet pripadnika GSS Žepče, satima je u utorak pretraživalo korito Mračajskog potoka zajedno s policijskim snagama...

Pripadnici GSS-a Žepče u srijedu ujutro nastavili su potragu za šestogodišnjim dječakom koji je jučer upao u nabujali potok u naselju Begov Han u općini Žepče.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njima će se u prijepodnevnim satima pridružit i pripadnici GSS-a Zavidovići koji će vršiti pretragu čamcima na vodi.

- Pošto je velika rijeka Bosna, teško je tražiti samo ljudstvom na samoj vodi. Proći će i čamci uz obalu, nekih deset do dvadeset kilometara, ovisno od toga koliko je pristupačan teren. Ekipa koja koja će tražiti uz samu obalu će se zavlačiti skroz do same vode, ulazit će i u vodu na mjestima koja su sumnjiva, koja su plitka, jer Bosna je od sinoć opala 30 cm. Nadamo se da ćemo pronaći dječaka u plitkom dijelu Bosne - rečeno su za Dnevni avaz u GSS-u Žepče.

DRAMA KOD ŽEPČA Obustavili potragu: Dječak pao s bicikla, 'progutala' ga rijeka

Podsjetimo, šestogodišnji dječak upao je u nabujali potok u naselju Begov Han u općini Žepče. 

Foto: GSS

Nakon nesreće, šest pripadnika Gorske službe spašavanja Zavidovići i pet pripadnika GSS Žepče, satima je u utorak pretraživalo korito Mračajskog potoka zajedno s policijskim snagama, pripadnicima civilne zaštite i specijalne jedinice ZDK, kao i veliki broj mještana Begovog  Hana, nažalost bez uspjeha.

Komentari (36)
  • Ovo je stvarno ogromna tuga. Ne znam kako ce se majka nositi s ovim s obzirom da je bila prisutna kad se to desilo u momentu nepaznje. To je horor iz kojeg se nikad nece probuditi. Strasno! Ne znam kako drugacije opisati nego strasno.

    15. 5. 2019,   09:54
  • Tragedija koju ne daj Bože nikome.

    15. 5. 2019,   09:53
  • Strašna tragedija ! Ovo je teško i čitati.

    15. 5. 2019,   10:02