Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama u Njemačkoj: Jednog Srbina ubili, u drugog pucali...

None Foto: Alexander Auer/DPA/PIXSELL 8

U pucnjavi u bavarskom gradu Abensberg na parkiralištu je ubijen državljanin Srbije, a drugi je teško povrijeđen na drugom mjestu zločina u istome gradu

Policija je uhitila dvojicu osumnjičenih nakon pucnjave u bavarskom gradu Abensberg, a u napadu je ubijen jedan muškarac.

U pucnjavi u bavarskom gradu Abensberg na parkiralištu je ubijen državljanin Srbije (39), a drugi je teško povrijeđen na drugom mjestu zločina u istom gradu, piše njemački Bild.

Mensch in Niederbayern erschossen | Autor: Armin Weigel/DPA/PIXSELL Foto: Armin Weigel/DPA/PIXSELL

Policija je uhitila dvojicu osumnjičenih koji su sat i pol bili u bijegu, a u toj potjeri pomogao im je i helikopter koji je kružio iznad grada.

Man shot dead in Lower Bavaria | Autor: Armin Weigel/DPA/PIXSELL Foto: Armin Weigel/DPA/PIXSELL

- U 18.10 policija je obaviještena o hitnom pozivu. Dvojica muškaraca navodno su napala muškarca ispred šoping centra u Abensbergu.

Ispaljeno je nekoliko hitaca. Žrtva je umrla na parkingu, a osumnjičeni su pobjegli automobilom - rečeno je iz policije.

U međuvremenu je na drugom mjestu zločina u gradu sa 14.000 stanovnika došlo je do drugog napada.

Man shot dead in Lower Bavaria | Autor: Alexander Auer/DPA/PIXSELL Foto: Alexander Auer/DPA/PIXSELL

- Oko 30 minuta kasnije stigao je još jedan hitan poziv iz Abensberga. Javili su nam da je ispred kuće upucan drugi muškarac (46) te da je u smrtnoj opasnosti. Sumnjamo da su to isti počinitelji. Obojica su pobjegli autom - dodaju iz policije.

Neki njemački mediji navode da su osumnjičeni Albanci sa Kosova, a da obje žrtve državljani Srbije. Policija pretpostavlja da postoji veza između dva djela.

Komentari (30)
  • Albanci upucali srbe. Provjereno. Svađa izbila u jednom tržnom centru nakon što su srbi prvo verbalno napali i vređali Albance te ih na koncu i fizički napali, a ovi ih jednostavno upucali kao keh,,rove!

    3. 10. 2019,   15:20
  • Žao mi je novinara što ne mogu staviti naslov ,, Hrvat izazvao dramu u Njemačkoj,,,

    3. 10. 2019,   14:55
  • Joj sad cemo opet slusati vucica kako kosovari ubijaju srbe

    3. 10. 2019,   14:53