Obavijesti

News

Komentari 20

Drama u Šibeniku: Spasila sina iz vatre pa skočila kroz prozor

Drama u Šibeniku: Spasila sina iz vatre pa skočila kroz prozor
16

Totalna šteta nastala je u prizemnom stanu. Izgorjeli su dnevni boravak, kuhinja i kupaona. Požar je izbio u obiteljskoj kući 71-godišnjaka, a oko 2.10 je ugašen, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske

VIDEO

Požar na obiteljskoj kući u Crnici, u Šibeniku, planuo je u ponedjeljak oko 1 sat. Žena (38) skočila je s prozora visine dva metra kako bi spasila sebe i sina i slomila petu.

- U našoj sobi spavali smo ja i suprug Mile, a s nama je bio i sin Marko. Stariji sin i kći bili su u drugim sobama. Negdje iza ponoći, kroz onaj prvi usnuli san osjetila sam miris paljevine i pucketanje vatre. Gurnula sam i probudila muža. On je odmah izletio iz sobe i krenuo po djecu u njihovim sobama, te su zajedno uspjeli izletjeti na ulicu, a vatra je već dobrano zahvatila dnevni boravak. Procijenila sam da neću uspjeti iz svoje sobe kroz vatru doći do izlaznih vrata.

Zgrabila sam maloga Marka i krenula prema prozoru naše spavaće sobe, spustila sam sinčića kroz prozor u naručje svekrve Ruže, koja se, na sreću, u međuvremenu već spustila s prvog kata na kojemu stanuje sa svekrom Markom. Potom sam i sama skočila s prozora, krivo doskočila i slomila petu desne noge. Zaprimljena sam na Odjelu Hitne, konstatirali puknuće pete i za sada stavili longetu - ispričala je Marijana Lugović za Jutarnji.

- Požar je izbio u obiteljskoj kući 71-godišnjaka, a oko 2.10 je ugašen - izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Dojavu je Centar 112 zaprimio u 00.53 sati, a na intervenciju je izašlo šest vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik s dva vatrogasna vozila. Totalna šteta nastala je u prizemnom stanu. Izgorjeli su dnevni boravak, kuhinja i kupaona. Obitelj je u šoku, ali su sretni što nitko od njih sedmero nije nastradao. 

U saniranju izgorenog stana obitelji Lugović već idući dan u pomoć su priskočili obitelj, prijatelji i susjedi pa su sve izgoreno izvadili iz stana, a pomoći će im i da obnove i urede stan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...