Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama u Zadru: Lopov provalio u kuću, udario oca Doris Pinčić

None Foto: Žarko Bašić/PIXSELL, Instagram, Privatan album 5

Njega je u Zadru ozlijedio nepoznati muškarac koji je očito preskočio ogradu i došao u obiteljsku kuću Pinčićevih na toj adresi. Materijalna šteta je mala, otac je dobio nekoliko udaraca

Nemojte nas ništa pitati, dosta nam je naše muke, rekao nam je Marijo Pinčić (55), otac naše popularne glumice Doris Pinčić Rogoznica.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Njega je u četvrtka u rano ujutro, oko 5.40 sati, u Ulici Ante Starčevića u Zadru ozlijedio nepoznati muškarac koji je očito preskočio ogradu i došao u obiteljsku kuću Pinčićevih na toj adresi.

Marijo Pinčić istog je dana bio u bolnici jer je, prema svemu sudeći, lakše ozlijedio vrat. U petak se odmarao u dvorištu kuće.

Napad očito nije bio bezazlen jer nosio je Schanzov ovratnik. Bio je u društvu dvije žene.

- Da, lakše sam ozlijeđen, ali stvarno nemam volje za daljnji razgovor. Dobro sam, samo mi treba malo mira - rekao nam je glumičin otac.

Foto: Privatan album Policija je izvijestila da je nepoznati muškarac ušao u dvorišni prostor kuće Pinčićevih te iz ljetne kuhinje ukrao piće i hranu.

- Kad ga je 55-godišnji vlasnik zatekao, muškarac ga je fizički napao i pokušao pobjeći, pri čemu se ozlijedio preskačući metalnu ogradu - rekla je Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.

Neslužbeno saznajemo da je razbojnik najprije srušio Pinčića na pod, a nakon što je ovaj pao, pokušao je pobjeći skočivši na kantu za smeće. Glumičin otac je ustao, htio je uhvatiti lopova, ali je dobio udarac nogom, a provalnik je pobjegao preko ograde, ozlijedivši pritom nogu.

- Čuli smo odjednom buku, razbijanje i lomljavu stakla, nismo znali što se događa. Tako rano ujutro... Mogu vam reći, stvarno nam nije bilo svejedno - kazala nam je jučer jedna od susjeda Pinčićevih u Ulici Ante Starčevića.

Foto: Privatni albumI - Provalnik je, prema svemu sudeći, htio krasti hranu iz vanjskog hladnjaka u dvorištu. Ma najvjerojatnije je u pitanju neki narkoman. Pa su ga otac i brat uhvatili i pohvatali su se, a provalnik je, bježeći, pao sa zida i polomio se. Svi domaćini su dobro, iako su pretrpjeli udarce. Hladnjak je na sigurnom. Koliko znam, da vas malo nasmijem, nedostaju samo dvije paprike! - kazala nam je osoba bliska obitelji.

Glumica nam se jučer poslijepodne javila na telefon, ali nije htjela komentirati incident u obiteljskoj kući.

- Ne znam ništa o tome, trenutačno sam na snimanju - rekla je.

Ona inače živi na drugoj adresi sa suprugom Borisom Rogoznicom i dvoje djece, sinom i kćeri.

Foto: Instagram Uskoro se sele u novi dom, u okolici Zagreba, a 6. rujna proslavili su šestu godišnjicu braka, koji su sklopili u zadarskoj katedrali sv. Stošije.

Policija ima osumnjičenog 39-godišnjaka koji je u zadarskoj Općoj bolnici na saniranju ozljeda.

Osumnjičen je za razbojničku krađu, no kriminalistička obrada još nije završila. Neslužbeno doznajemo da je osumnjičeni od ranije poznat policiji po krađama i provalama, a navodno je i sklon drogama.     

Tema: Hrvatska

Komentari (40)
  • zašto je u naslovu napisano "udario oca Doris Pinčić"????? Ma tko je ta Doris Pičić???? Zašto ne piše: "lopov provalio i udario vlasnika", ili slično?

    13. 9. 2019,   19:11
  • neš ti drame. svaki dan neki lopov udari nekoga. zašto se o svakome ne piše onda? tko je otac nebitne doris pinčić da ovo treba činit vijest za naslovnicu?

    13. 9. 2019,   18:43
  • Nemate o čemu više pisati ,jbt 50% su vam nezanimljivi članci i jako glupi da boli mozak i snižava IQ ,ostalih 25% sport 25% politika je i onak copy-paste ,da nema ovih komentara ne bi tu niti dolazio jer ovo mi dodje kao neka vrsa javnog foruma ,a politika kartona ,baniranja i cenzure me sve manje i manje privlači na ovaj portal ,na kraju će ostati samo likovi koji komentiraju Severinu i Nives!

    13. 9. 2019,   19:11