Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dramatična otmica kod škole: Zgrabili ih u svega 50 sekundi!

None Foto: Screenshot/youtube

KARTELSKI RATOVI? Sina i nećaka bivšeg računovođe nekadašnjeg najzloglasnijeg meksičkog narko kartela otela je u Tijuani grupa od 12 naoružanih ljudi. Sve je snimio prolaznik...

Jesús Manuel Labra Félix i Marcos Liborio Félix Labra, sin i nećak Jesúsa Labra Avilésa, poznatijega kao El Chuy, oteti su u srijedu oko 17.30 sati, javlja Borderland Beat, reportažni portal koji prati rat meksički narko-kartela. Otmicu je snimio slučajni prolaznik:

El Chuy je bio računovođa ozloglašene tijuanske narko-organizacije poznate kao Arellano Felix Kartel, koji je prije bio na glasu kao najveći i najnasilniji narko-kartel u Meksiku.

U zatvoru je završio 2000. godine. Osudili su ga 40 godina nakon priznanja da je imao veze sa švercom kokaina i marihuane. Uhitili su ga blizu škole gdje je gledao sina kako igra nogomet. Zanimljivo, blizu iste škole njegov sin i nećak u srijedu su oteti.

Okolne nadzorne kamere pokazale su kako je grupa otmičara, u kojoj je bilo 12 ljudi, čak 90 minuta promatrala oteti dvojac, a zatim su ih u manje od 50 sekundi utrpali u bijeli Chevrolet Suburban i odjurili s mjesta zločina.

Nagađa se da je otmica djelo nekog od suparničkih kartela.

Međutim, kako doznaje Borderland Beat, u petak ujutro otmičari su obojicu, bez obrazloženja, pustili u tijuanskoj financijskoj četvrti Zona Río.

Komentari (10)
  • Dobro se dobrim vraća

    22. 3. 2019,   21:36
  • Već su im odrezali glave snimili to i objavili na internetu.viđeno bezbroj puta

    22. 3. 2019,   19:13
  • Kakav je to video..to su slike pametni novinari

    22. 3. 2019,   20:02