Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dramatična snimka: Bijesni je putnik s kruzera pao u ocean

<div> <iframe allowfullscreen frameborder="0" width="504" height="343" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1227126.html"></iframe> </div>

Priobalna straža SAD-a u potrazi je za 35-godišnjim muškarcem čiji su pad u more snimili putnici kruzera koji je plovio oko 17 milja istočno od Turks i Caicos otoka...

Anonimni muškarac pao je s kruzera 'Royal Caribbean' u petak rano ujutro. On je, kažu nadležne službe, namjerno pokušao skočiti s palube u čamac za spašavanje. No, u tome nije uspio, a njegove posljednje trenutke na brodu zabilježili su ostali putnici od kojih su mu neki pokušali pomoći. 

Zašto je nepoznati 35-godišnjak pokušao skočiti sa sedme na šestu palubu još uvijek nije poznato, piše Daily Mail

- Pustite me! Ne dirajte me! Ovo se dogodilo zbog vas. Nikamo ne idem, pustite me, vikao je bijesni muškarac na ljude koji su mu pokušavali pomoći. Trenutak kasnije pokušao se popeti na čamac za spašavanje, no okliznuo se i pao u more s ogromne visine.

Royal Carribean u objavi za medije objasnili su da je intenzivna potraga u tijeku, da je muškarac namjerno skočio sa sedme palube prema čamcu te kako je bio iz Brazila. 

Komentari (46)
  • Najbitnije da nikome drugome nije naudio.

    7. 11. 2015,   13:44
  • dobro da njegov bijes nije u vezi s tuđim životom.......

    7. 11. 2015,   13:51
  • Zar na svakom članku treba se spomenuti premijer i ministri? Pogledajte svoga šefa prije, pa taj bi zabio nož u leđa vlastitoj majci.

    7. 11. 2015,   14:38