Obavijesti

Promo sadržaj

Dron koji je osvojio svijet je sada na popustu od 50%

Dron koji je osvojio svijet je sada na popustu od 50%
9

Dron koji je svojom niskom cijenom i vrhunskim karakteristikama osvojio svijet, na ograničeno vrijeme je dostupan za narudžbe iz Hrvatske s popustom od 50%! Evo kako ga nabaviti...

Zašto su svi poludjeli baš za ovim dronom?

Dronovi su postali izuzetno popularni u zadnje vrijeme, no problem još uvijek predstavljaju visoke cijene, pa će vas tako dron boljih karakteristika stajati između 5 i 8 tisuća kuna. Na sreću, postoji dron koji je ispravio taj problem i nudi odlične karakteristike uz prihvatljivu cijenu.

Što čini Drone X Pro posebnim?

Drone X Pro je precizno izrađen dron namijenjen za jednostavno letenje i snimanje iz zraka. Njegovo sklopivo kućište i mala težina čine ga idealnim izborom za snimanje neodoljivih kadrova i odličnu zabavu. 

Izrađen je od dvojce njemačkih inženjera su smatrala kako su dronovi komplicirani, teško prenosivi i skupi zbog brendinga. Zbog toga su odlučili napraviti lagan i sklopivi dron koji će po karakteristikama biti sličan skupim profesionalnim dronovima, ali uz minimalnu cijenu.

Tako je nastao Drone X Pro - iznimno jednostavan za upravljanje, pun vrhunske tehnologije i omogućuje snimanje video zapisa HD kvalitete. Sve je više ljudi u svijetu počelo koristiti ovaj dron te su njihove slike i snimke zbilja impresivne.

Kako funkcionira Drone X Pro?

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim koji dobijete uz dron.

Kada je dron u zraku, njime se upravlja uz pomoć ugrađene kamere te se u bilo kojem trenutku mogu stvarati fotografije ili video snimke.

Dron je izrađen od ABS plastike što ga čini vrlo čvrstim, ali i lakšim od većine ostalih dronova na tržištu.

Kratak video pokazuje ovaj dron u akciji:

Pokretanje videa...

01:10

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?

Drone X Pro je kvalitetan, prijenosan, pogodan i za početnike, ima odličnu kameru, napredne funkcije leta i sve to uz nenadmašnu cijenu. U usporedbi s ostalim dronovima koje smo imali na testu, Drone X Pro nudi daleko najveću vrijednost za novac.

Ovo su ključni razlozi zašto je toliko uspješan:

  • HD video, 120 FPS, 12 mpx foto
  • Automatsko izbjegavanje prepreka
  • Najveća brzina 12 metara u sekundi
  • Domet upravljanja do 2 kilometra
  • 12 minuta leta bez punjenja
  • Laka upravljivost putem daljinskog ili aplikacije
  • Sklopiv za lako prenošenje

 

Kolika je cijena?

Najveća prednost ovog drona, osim odličnih karakteristika, je cijena. Slične dronove je teško dobiti za manje od 8000 kn, dok je cijena ovog drona samo 1294 kn. Iz tog razloga se izdvojio od gomile drugih dronova i postao jedan od najomiljenijih.

Što je najbolje od svega, proizvođač za naše čitatelje na ograničeno vrijeme nudi popust od 50% i besplatnu poštarinu za Hrvatsku što spušta već ionako nisku cijenu na samo 647 kn!

Drone X Pro može se naručiti s popustom preko ovog linka

Kako naručiti Drone X Pro uz popust od 50%?

Jednostavno kliknite ovdje kako bi posjetili službenu stranicu i naručili Drone X Pro

Dron ćete zatim primiti na kućnu adresu. Instalirajte aplikaciju za upravljanje te je vaš dron spreman za let i snimanje neodoljivih slika i snimki. 
 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini