Obavijesti

Promo sadržaj

Dron koji je osvojio svijet snižen za 50% na Black Friday

Dron koji je osvojio svijet snižen za 50% na Black Friday
7

Dron koji je niskom cijenom i naprednim karakteristikama osvojio svijet, od nedavno je dostupan za narudžbe iz Hrvatske, a povodom Black Friday-a i uz ogroman popust od 50%!

Tržište je u zadnje vrijeme preplavljeno raznim dronovima, od onih najosnovnijih do profesionalnijih koji koštaju više od 10,000 kuna. 

Kako tehnologija napreduje, pojavljuju se sve napredniji i isplativiji dronovi te je potrebno dobro proučiti najnovije modele koji često pružaju više od brendiranih dronova uz znatno nižu cijenu.

Koji dron se najviše isplati kupiti za Black Friday?
 

Na tržištu se nedavno pojavio novi dron pod nazivom Tactic AIR Drone, koji je svojim karakteristikama poput upravljanja na pokret, automatskog praćenja i 2 kamere visoke rezolucije pomeo konkurenciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što je sam po sebi odlična investicija za sve koji traže kvalitetan dron koji je istovremeno jednostavan za upravljanje i za početnike, sada je ovaj dron poželjniji nego ikada jer se uz trenutni popust od 50% može dobiti za manje od 700 kn.

Na svim testovima, ovaj dron se pokazao daleko naprednijim po svim karakteristikama od konkurencije u tom cjenovnom rangu. Za istu cijenu, pruža puno više i od prošlogodišnjeg favorita, Drone X Pro-a, a detaljne karakteristike i usporedbu provjerite u nastavku.

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?
 

Impresivne karakteristike poput pomične dvostruke kamere, 4k rezolucije, senzora pokreta i moda automatskog praćenja i to u sklopivom kućištu za lako prenošenje, samo su neki od razloga zašto je ovaj dron toliko poseban.

Tablica u nastavku pokazuje usporedbu s prošlogodišnjim najisplativijim dronom:

Video u nastavku detaljnije prikazuje Tactic AIR Drone:

Pokretanje videa...

01:32

Kako se upravlja ovim dronom?
 

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim upravljačem koji dobijete uz dron.

Aplikacija sadrži i niz filtera kojima možete uljepšavati fotografije i video zapise. Putem aplikacije možete upravljati letenjem i kamerama drona, a moguće je označiti osobu koju će dron automatski pratiti. Osim toga, u aplikaciji je moguće i unaprijed jednostavno „nacrtati“ put kojim će se dron kretati.

Zaključak – je li Tactic AIR Drone vrijedan kupnje?
 

Tactic AIR Drone svojim karakteristikama konkurira skupim profesionalnim dronovima uz višestruko nižu cijenu, stoga je trenutno prva preporuka za sve koji žele kvalitetan dron naprednih karakteristika, ali u laganom i sklopivom kućištu.

Osim toga, ni redovnom cijenom od 1340 kn nema konkurenciju koja nudi slične karakteristike, a budući da je uoči Black Friday-a dostupan i popust od 50% čime mu cijena pada na 670 kn, onda je ovaj dron prilika koju ne želite propustiti.

Kako iskoristiti 50% popusta za Black Friday i naručiti ovaj dron?
 

Na ograničeno vrijeme, dostupna je besplatna dostava i popust od 50% što smanjuje cijenu na 670 kn. Dron je dostupan isključivo za narudžbe putem interneta te se poštom šalje na vašu adresu.

Kliknite ovdje kako bi posjetili službenu stranicu i naručili Tactic Air Drone s 50% popusta

Dron ćete zatim primiti na kućnu adresu. Pakiranje sadrži dron, daljinski upravljač, bateriju. USB kabel za punjenje, 4 rezervna krilca, odvijač te upute za korištenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince